Een At-Home ontbijttraining die de hele dag door calorieën zal verbranden
Een At-Home ontbijttraining die de hele dag door calorieën zal verbranden

Video: Een At-Home ontbijttraining die de hele dag door calorieën zal verbranden

Video: Een At-Home ontbijttraining die de hele dag door calorieën zal verbranden
Video: Ik Moest 10.000 Calorieën Verbranden... (in 1 Dag) 2023, September
Anonim

Wie zegt dat een effectieve workout saai moet zijn? Als onderdeel van de toegenomen wellness-focus van het hotel, rolde JW Marriott Chicago onlangs lessen op zaterdagmorgen in - denk aan super kleine, semi-privé / soms volledig privésessies die beginnen bij $ 10 en die eigenlijk heel, heel snel gaan - geleid door Nike-trainers, ook bekend als "de JW Fit Squad."

Oorspronkelijk bedoeld om reizigers te helpen op het goede spoor te blijven terwijl ze onderweg zijn, zijn de lessen populair bij hotelgasten die op zoek zijn naar een full-body, energieke workout (afhankelijk van de stad waar je bent, doet de hele portfolio een duw om actief te blijven zelfs als je niet veel tijd hebt). Het beste nieuws? De ploeg heeft het hieronder beschreven onderdeel voor thuisdebatten gedeeld, zodat je het weekend in kunt met een training die letterlijk de hele dag calorieën verbrandt.

De methode:Het "ontbijtbuffet" is een versie van HIIT (High Intensity Interval Training) - een trainingsmethode waarvan je waarschijnlijk wel eens hebt gehoord maar die misschien nog niet volledig begrijpt. Op het allerlaagste niveau is het gericht op het betrekken van klanten bij snelle, veelzijdige oefeningen.

Hoe het gedaan wordt:Zoals squadr trainer Krysta uitlegt, bevindt een kegel zich aan het ene uiteinde van de studio, omgeven door stukjes papier met een specifieke oefening op elk - bijvoorbeeld 30 springers, vijf burpees en 10 pushups. "Klanten beginnen aan de andere kant van de studio, rennen naar de kegel om hun 'bord' op te rapen of te oefenen en rennen terug naar hun startpunt waar ze de oefening uitvoeren voordat ze teruggaan om een nieuwe op te halen. Dit herhaalt zich gedurende vijf minuten, er volgt een korte pauze en dan herhaal je nog vijf minuten met de bedoeling om meer oefeningen te voltooien dan de eerste keer."

Hoe je het thuis kunt repliceren:Zelfs als je thuis geen sportschool hebt, zegt Krysta dat je echt een lege ruimte nodig hebt om een paar eenvoudige aanpassingen aan te brengen:

  • Zet een kegel op 25-50 voet van het startpunt waar je de oefeningen doet.
  • Begin met lichaamsgewicht oefeningen zoals push-ups, hoge knieën, squats en fiets crunches.
  • Als je erin zit, kan het rennen worden verwijderd - kies simpelweg nieuwe oefeningen en doe ze rug aan rug of loop ze 10 seconden daartussenin.
  • Houd het aantal oefeningen bij dat je in de ronde hebt voltooid, druk jezelf één voor één of twee extra in de volgende ronde.
  • Daag jezelf uit. HIIT gaat over maximale inspanning voor maximale beloning. Verhoog de loopafstand of tijd of voeg vrije gewichten toe voor extra moeilijkheidsgraad.

De voordelen die dit type training biedt:De bottom line: dit soort training maximaliseert de voordelen in minimale tijd (HIIT-trainingen zijn meestal 10-30 minuten lang) en de meeste mensen reageren gewoon beter op variëteit. "Bovendien heeft de HIIT-training de mogelijkheid om meer calorieën te verbranden na de training en in een kortere hoeveelheid bewegingstijd dan bij traditionele cardio-trainingen, als gevolg van een toename van de EPOC (teveel zuurstof na de training), het proces van het lichaam van herstellen naar een rusttoestand, "zegt Krysta. "Het verhoogt ook het energieverbruik in dit proces, dat uiteindelijk meer calorieën verbrandt." Je kunt ook rekenen op verhoogd metabolisme voor uren na de training, verhoogde cardiovasculaire gezondheid, verminderd lichaamsvet met behoud of toename van spiermassa, en verlaagde bloeddruk en bloed suiker.

Aanbevolen: