De 2 professionele huidverzorgingsproducten die Cher altijd gebruikt en waar hij van houdt
De 2 professionele huidverzorgingsproducten die Cher altijd gebruikt en waar hij van houdt

Video: De 2 professionele huidverzorgingsproducten die Cher altijd gebruikt en waar hij van houdt

Video: De 2 professionele huidverzorgingsproducten die Cher altijd gebruikt en waar hij van houdt
Video: Kammen voor haarstylisten met de MARKUP! Hoe een haarborstel te kiezen voor het knippen van haar! 2023, September
Anonim

Als je denkt aan een pictogram in Armeense-Amerikaanse stijl met zwarte, gladde, middelhoge sluizen, denk je misschien aan Kim Kardashian West, die onlangs de superlange haartrend heeft geadopteerd. Maar de bedenker van die aparte look, die ook de originele Armeens-Amerikaanse megastar is, is niemand minder dan het 71-jarige muziekpictogram Cher. In een nieuw interview met Mensen, de muzieklegende sprak over het zien van haar invloed op de nieuwste oogst van supersterren en de exacte manier waarop ze haar huid en lichaam voor altijd jong houdt, meer dan 52 jaar nadat ze in de schijnwerpers kwam.

Gevraagd naar de iconische, rechtlijnige, slanke en glanzende esthetiek die tegenwoordig rode tapijten domineert, is de zanger gevleid door de hommage en geeft toe dat het een manier is om de haarstijl te kopiëren. "Het ziet er goed uit! Ik zag Kim [Kardashian West] het doen en vond het zo geweldig. Ik heb mijn haar zo gedragen sinds ik een meisje was, "zegt ze. "Voor nu is het terug, maar dan zullen meisjes iets anders gaan doen als ze zich vervelen."

De zigeuner, zwerver en dieven, sprak ook over de enige oefening die ze onder de knie heeft om haar lange, slanke lichaam in topconditie te houden. Er is geen twijfel dat ze genetisch gezegend is, maar om spieren op te bouwen, haar kern te versterken en een gestemde maag te behouden, vertrouwt ze op een dagelijkse plankoefening. "Ik begon met 30 seconden en ik dacht dat ik dood zou gaan. Nu doe ik drie tot vijf minuten!"

Een bericht gedeeld door Cher (@cher) op

De 5'9-ster zegt dat hoewel haar gewicht slechts 20 pond schommelde sinds haar jongere dagen, ze nog steeds niet in staat zou zijn om in een van haar meest beruchte huiddichte (of niet-bestaande) outfits te komen, zelfs als ze het probeerde. "Ze moeten worden bewaard in een eenheid die de juiste temperatuur heeft, zodat de stoffen behouden blijven. Ik ben niet van plan om ze opnieuw te dragen, maar ook mijn hele leven was ik 106 pond, en dat ben ik in geen miljoen jaar geweest! Ik kan er niet echt bij komen. Er is een groot verschil tussen 106 en 126."

Een bericht gedeeld door Cher (@cher) op

Als het erom gaat haar huid thuis te behandelen, geeft de zangeres-actrice toe dat ze er een beetje van en een beetje van houdt. Verrassend genoeg heeft ze naast het gebruik van high-end anti-aging huidverzorging ook één merk in constante rotatie waarvan je misschien een reclame voor tv hebt gezien. "Mijn huidverzorgingsroutine is erg eclectisch. Ik blijf niet bij een bepaald product, ik heb gewoon dingen waar ik dol op ben van verschillende mensen. Ik heb een vriend, haar naam is dr. Barbara Sturm en ze maakt een oogcrème en gezichtsverzorging waar ik van hou. Ik ben ook dol op de producten van Jan Marini. Ik heb ook Proactiv-producten waar ik van hou."

Aanbevolen: