Aankondiging van de winnaar van de tweede RADIESSE® Golden Ticket Contest
Aankondiging van de winnaar van de tweede RADIESSE® Golden Ticket Contest

Video: Aankondiging van de winnaar van de tweede RADIESSE® Golden Ticket Contest

Video: Aankondiging van de winnaar van de tweede RADIESSE® Golden Ticket Contest
Video: Goudvoorspellingsvideo voor 19.05.23 door Bruce Powers 2023, September
Anonim

Een paar maanden geleden gingen we samenwerken met RADIESSE, een toonaangevend dermal filler-merk, om vrouwen te helpen een levensveranderende make-over te ervaren door middel van de Golden Ticket-wedstrijd. We ontvingen een overweldigend aantal inzendingen en het was duidelijk dat een make-up met een lager aangezicht met RADIESSE en BELOTERO BALANCE, twee toonaangevende huidvullers, de juiste oplossing zou kunnen zijn voor diegenen die verloren volume en vloeiende lijnen willen herstellen voor een meer verfrist uiterlijk.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Susan Leydon, 53, uit Orlando, FL, onze tweede winnaar in de wedstrijd is. Susan's voor-en-na foto's spreken voor zich en de behandelend plastisch chirurg Michael Diaz, MD, legt uit waarom de resultaten er zo goed uitzien. "Ik koos RADIESSE voor de nasolabiale vouwen en marionetlijnen van Susan omdat het niet alleen vult maar kan worden gevormd om overgangen tussen geïnjecteerde en niet-geïnjecteerde gebieden te vergemakkelijken. Susan profiteerde ook van de soepele vulling van BELOTERO BALANCE, die bijdraagt aan het bereiken van een meer natuurlijke verschijning."

Hoewel niet goedgekeurd om dezelfde rimpel of vouw tegelijkertijd te behandelen, kunnen RADIESSE en BELOTERO BALANCE elk onmiddellijk correctie bieden voor natuurlijk uitziende resultaten.

Ga naar birthday.RADIESSE.com als je de volledige makeover-reisvideo van Susan wilt bekijken en meer wilt weten over RADIESSE en BELOTERO BALANCE.
Ga naar birthday.RADIESSE.com als je de volledige makeover-reisvideo van Susan wilt bekijken en meer wilt weten over RADIESSE en BELOTERO BALANCE.

RADIESSE® en RADIESSE® (+) BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINFORMATIE

RADIESSE® en RADIESSE® (+) zijn vullers voor de huid die worden gebruikt voor het gladmaken van matige tot ernstige rimpels en vouwen in het gezicht, zoals nasolabiale plooien (de vouwen die zich uitstrekken van de hoek van uw neus naar de hoek van uw mond).

U mag RADIESSE® of RADIESSE® (+) niet gebruiken als u allergisch bent voor een onderdeel van het product, als u in het verleden last heeft gehad van ernstige allergieën, als u een bloedingsaandoening heeft, zwanger bent of borstvoeding geeft.

U mag RADIESSE® (+) niet gebruiken als u allergisch bent voor lidocaïne of geneesmiddelen zoals deze.

Als RADIESSE® of RADIESSE® (+) in een bloedvat worden geïnjecteerd, kunnen ernstige complicaties optreden, zoals een beroerte, afwijkingen in het gezichtsvermogen, blindheid, tijdelijke korstjes en permanente littekens.

De meest voorkomende bijwerkingen die zijn waargenomen in klinische onderzoeken met RADIESSE® of RADIESSE® (+) zijn blauwe plekken, roodheid, zwelling, pijn, jeuk en andere lokale bijwerkingen. Dit zijn niet alle mogelijke bijwerkingen van RADIESSE® en RADIESSE® (+). Voor volledige RADIESSE® en RADIESSE® (+) veiligheidsinformatie, inclusief bijwerkingen die buiten de klinische onderzoeken zijn verzameld, raadpleegt u de RADIESSE® en RADIESSE® (+) patiëntinformatiehandleidingen die beschikbaar zijn op www.Radiesse.com of bij MyMerz Solutions op 1-844 -469-6379.

RADIESSE® en RADIESSE® (+) zijn alleen op recept verkrijgbaar.

Aanbevolen: