Move Over Pimple Popping, Plaque Removing Is de nieuwe tevreden video die mensen niet kunnen stoppen met kijken
Move Over Pimple Popping, Plaque Removing Is de nieuwe tevreden video die mensen niet kunnen stoppen met kijken

Video: Move Over Pimple Popping, Plaque Removing Is de nieuwe tevreden video die mensen niet kunnen stoppen met kijken

Video: Move Over Pimple Popping, Plaque Removing Is de nieuwe tevreden video die mensen niet kunnen stoppen met kijken
Video: Kamperen in de regen - Tent en Tarp 2023, September
Anonim

Het internet gaat helemaal over video's die schromelijk voldoen - iets waar we Dr. Pimple Popper waarschijnlijk voor kunnen bedanken. Nu zijn er nieuwe video's om deze obsessie nog verder te nemen.

U zou ook kunnen houden van: Reddit-gebruikers worden geobsedeerd met deze Mascara van $ 5 die op falsies lijkende wimpers geeft

Zoals onthuld door Refinery29, levert Google zoekopdrachten van "tandenopruimende video's" meer dan twee miljoen resultaten op en hebben de bovenste bekeken elk meer dan een miljoen views. Dat is Dr. Pimple Popper-status.

Dus wat is het precies dat tandartsen doen in deze video's? We spraken met Austin, TX, cosmetische tandarts Elizabeth Lowery, DDS, om een duidelijker beeld te krijgen. "Plaque is afneembaar met een tandenborstel, maar zodra het gemineraliseerd wordt, verandert het in tarter en moet het door een professional worden verwijderd." Dit is wat we zien worden verwijderd in de video's. "In deze video's zie je de transformatie zoals die zich voordoet met het gebruik van ultrasone scalers en handinstrumenten om de reiniging te verfijnen en de geharde minerale afzettingen te verwijderen die schadelijke bacteriën herbergen."

Om te voorkomen dat je dit punt bereikt, legt ze uit hoe belangrijk het is om twee keer per dag te poetsen en ten minste één keer per dag te flossen. "Plakvorming kan binnen 12 tot 24 uur beginnen te accumuleren en uitharden."

Toen we vroegen waarom zij denkt dat mensen zo gefascineerd zijn door deze video's, zegt Dr. Lowery: "Mensen zijn geïntrigeerd door wat er in het lichaam gebeurt en de mond is niet anders. Voor sommige mensen is het een manier om zichzelf te informeren over een procedure ze moeten gedaan hebben. Ze kunnen zich in verband brengen en willen met eigen ogen zien wat mogelijk is. Door geweldige resultaten te zien, hopen ze dat ook zij vergelijkbare resultaten kunnen bereiken."

Benieuwd naar deze populaire video's? Bekijk enkele van de bovenste hieronder.

Aanbevolen: