Deze door Lazy-Girl goedgekeurde reiniger laat je je gezicht wassen zonder water
Deze door Lazy-Girl goedgekeurde reiniger laat je je gezicht wassen zonder water

Video: Deze door Lazy-Girl goedgekeurde reiniger laat je je gezicht wassen zonder water

Video: Deze door Lazy-Girl goedgekeurde reiniger laat je je gezicht wassen zonder water
Video: ✨My Ultimate Tips for a Lazy Girls' Guide to Skincare ✨ 2023, September
Anonim

We zijn er geweest: te moe (of laten we eerlijk zijn, lui) om door het hele gezicht van het wassen van de gezichten te gaan en aan het eind van de nacht te dansen, dus we nemen in plaats daarvan een gezichtsdoekje af. En terwijl het reiken naar een reinigingsdoek een veel meer verantwoorde keuze is dan je gezicht het kussen laten raken met een volledig gezicht van make-up, zou je moeten weten dat veegdoeken slechts zoveel in één keer verwijderen verwijderen (zorg dat je een seconde follow-up geeft) ). Dus toen Avène's nieuwe 3-in1 Make-Up Remover ($ 20) mijn bureau vulde met beloften van een zachtere, make-upvrije huid zonder dat je je kraan moest aanzetten, kon ik niet meer opgewonden zijn om een proefrit te maken.

Je mag ook leuk vinden: moet je echt je gezicht wassen in de ochtend?

Op het moment dat de koele, melkachtige lotionhybride mijn vingertoppen raakt, weet ik dat mijn huid op het punt staat een troostrijke, verzachtende traktatie te krijgen (perfect na een lange dag). Het gebruik van het reinigingsmiddel is eenvoudig: breng de vloeistof rechtstreeks op een droge huid aan - het is veilig voor gebruik op de ogen, het gezicht en de lippen - en masseer het in met je vingers tot de lotion in een vloeistof verandert en make-up en vuil volledig zijn opgelost (het duurt seconden). Wanneer je je meestal afspoelt met water, pak dan een droog washandje - ik gebruik graag een getextureerd waspalet om wat peeling in de mix toe te voegen (je kunt ook wattenballen gebruiken).

Beweeg in een cirkelvormige beweging om er zeker van te zijn dat je geen make-up mist, je gewone Jane doek gedraagt zich zoals het water dat zou doen, en verwijdert alle make-up en olie die al is opgelost en klaar om van het oppervlak te worden geveegd. Bovendien, als je huid na je wasbeurt meestal droog, gestript of geïrriteerd aanvoelt met je traditionele reinigingsmiddel, zal deze je aangenaam verrassen. Het laat de huid zacht aanvoelen (en er goed uitzien!). Avène's cult-klassieker Thermal Spring Water is hier te danken - en een lichte, bloemblaadjes-frisse geur geeft je het gevoel dat je in een spa bent. Na twee weken gebruik, is er officieel niets wat ik zou veranderen aan deze formule - en mijn huid stemt ermee in - behalve dat het beschikbaar is in een gezinsgrootte, zodat ik er nooit zonder kom te zitten.

Aanbevolen: