Verrassend genoeg geeft deze positie je de beste nachtrust
Verrassend genoeg geeft deze positie je de beste nachtrust

Video: Verrassend genoeg geeft deze positie je de beste nachtrust

Video: Verrassend genoeg geeft deze positie je de beste nachtrust
Video: De 5 Beste Dividend ETF's - Dit zijn mijn favoriete ETF's voor Dividend Beleggen 2023, September
Anonim

Gooi je de hele nacht door en probeer je je comfortabel te voelen? Of ben jij een van de weinige gelukkigen die de goede plek vindt op het moment dat je het bed raakt en dan de hele nacht snoozig de hele nacht snooit? Als je in de eerste categorie past (helaas, daar zit ik ook in), dan wil je afstemmen op deze resultaten van een recent onderzoek naar slaaphoudingen.

Zoals gemeld door Dagelijkse mail, legde matrasfabrikant Sealy 5.000 mensen op om uit te zoeken in welke positie ze sliepen en hoe goed ze sliepen. Tot nu toe hebben onderzoekers die het onderwerp bestudeerden altijd side-sleeping aangeprezen als de beste kwaliteit snooze omdat het de foetushouding nabootst en de luchtweg open houdt, zodat ademen geen probleem is.

Misschien vind je dit ook leuk: Helpt Melatonin je echt om beter te slapen?

Volgens deze nieuwe enquête is de beste manier om een goede nachtrust te krijgen en je meer op te frissen wakker te voelen, te slapen in de "zeester" -positie, verspreid op je rug. Zoals de resultaten onthullen, zeggen sommige experts: "op je rug slapen kan je lichaam laten rusten, pijn of ongemak voorkomen tijdens de nacht of in de ochtend," maar anderen zijn op hun hoede omdat "gevallen van snurken en slaapapneu veel vaker voorkomen" in deze positie, wat kan resulteren in een suf gevoel komende ochtend.

Hieronder ziet u een uitsplitsing van het percentage ondervraagde personen die hun beste slaap rapporteerden in elk van de vijf posities:

Zeester: 30 procent

Freestyle (verplaatsen tussen posities): 25 procent

Linkerkant: 23 procent

Rechterkant: 22 procent

Voorslaper (op je buik): 21,5 procent

Welke heb je liever?

Aanbevolen: