Het mega-populaire schoonheidsproduct dat Madonna graag op haar kont legt
Het mega-populaire schoonheidsproduct dat Madonna graag op haar kont legt

Video: Het mega-populaire schoonheidsproduct dat Madonna graag op haar kont legt

Video: Het mega-populaire schoonheidsproduct dat Madonna graag op haar kont legt
Video: BBL's Are Dangerous - But We Don't Care | HOOKED ON THE LOOK 2023, September
Anonim

Als de Koningin van Pop, Madonna is heel bekend met het verleggen van de grenzen in elk aspect van haar leven-bedrijfspogingen inbegrepen. Met 59 heeft de megastar haar eigen huidverzorgingslijn geïntroduceerd, MDNA SKIN, en het is niet verwonderlijk dat de productlijn behoorlijk verbluffend is.

Echter, van de lancering van de verschillende nieuwe producten, is er een van de vele die echt opvalt: de MDNA SKIN Skin Rejuvenator Set ($ 600). In wezen bevat deze set een magnetisch kleimasker dat onzuiverheden verwijdert en de huid glad maakt voor een meer verfrist uiterlijk. Maar hoewel dit masker natuurlijk een cool product is (zie hoe het werkt op de koningin zelf, hieronder), trok het onze interesse nog meer aan na wat Madonna erover zei tijdens een recent persevenement in New York City.

"Ik heb het verchroomde kleimasker op mijn achterste gebruikt", riep ze uit tijdens het evenement. "Wil je geen zachte huid op je kont? Kijken andere mensen niet naar je kont? Je kont heeft een publiek! Van één, tenminste."

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Dus, hoe bizar het ook mag lijken, Madonna gebruikt haar gezichtsmasker van $ 600 om haar derriére te verbeteren. Hoewel, dat is niet het enige product waarmee ze locatiegewijs heeft geëxperimenteerd. "Er is niet één product dat ik niet op elk deel van mijn lichaam gebruik", zei ze en voegde eraan toe dat ze graag het MDNA SKIN Eye Serum ($ 180) op haar ellebogen legt om uitdroging en fijne lijntjes tegen te gaan.

Hoewel de prijskaartjes een beetje steil zijn, is het goed om te weten dat elk van deze producten potentieel over het hele lichaam kan worden gebruikt. Dus, als je geïnteresseerd bent om wat meer van Madonna uit te proberen …eigenaardig aanbevelingen voor productplaatsing, of gewoon haar producten willen gebruiken zoals ze bedoeld zijn, je kunt ze nu bij Barney kopen.

Aanbevolen: