Jane Fonda is hier niet voor vragen over plastische chirurgie
Jane Fonda is hier niet voor vragen over plastische chirurgie

Video: Jane Fonda is hier niet voor vragen over plastische chirurgie

Video: Jane Fonda is hier niet voor vragen over plastische chirurgie
Video: LAURIE & JANE VS MARIE-LOUISE & RICHELLA (HOOLIGIRLS) | JE MOEDER 2023, September
Anonim

Het is geen geheim dat vrouwelijke beroemdheden veel te doen hebben als het gaat om hun uiterlijk, terwijl de druk dun en jeugdig is en hun uiterlijk voortdurend een onderwerp is dat door de media wordt onderzocht. Terwijl sommigen misschien beweren dat het hebben van een vraag over het uiterlijk totaal fair is, daar is een tijd en context voor, en zoals Jane Fonda op spectaculaire wijze bewees, is het niet het juiste moment of de juiste plek om erop te verschijnen tijdens een promotie. rondleiding om je aankomende film te bespreken met je mannelijke costar (vooral, nadat de mannelijke costar voldoende tijd over had om zijn werk te bespreken zonder te twijfelen hoe hij er goed uit blijft zien).

Fonda speelt de hoofdrol in een nieuwe film, Onze zielen 's nachts, en ging op Megyn Kelly's Vandaag show met costar Robert Redford. Het interview begon met Fonda en Redford die over hun film praatten en vervolgens een scherpe draai namen in een ongemakkelijk territorium toen Kelly Fonda begon te vragen over haar geschiedenis met plastische chirurgie.

"Je bent een voorbeeld voor iedereen geweest in hoe je mooi en krachtig kunt verouderen, en unapologetisch", zei Kelly. "Je geeft toe dat je werk hebt gedaan, wat volgens mij op jouw naam staat en je ziet er geweldig uit. Waarom zei je, ik las dat je zei, dat je niet trots bent om toe te geven dat je werk hebt gedaan. Waarom niet?"

Na een beat van verbijsterde stilte antwoordt Fonda: "We willen er nu echt over praten?"

Kelly zette de lijn van ondervraging voort en herhaalde dat Fonda er geweldig uitzag, en de actrice ging opzij met: "Goede houding, goede houding, zorg voor mezelf. Maar laat me je vertellen waarom ik van deze film hou, Onze zielen 's nachts, in plaats van plastische chirurgie."

In een vervolggesprek met ET Canada, Fonda zegt: Gezien het feit dat we niet veel tijd hebben en Robert Redford hier is, is het een raar iets om naar voren te brengen, of ik plastische chirurgie heb ondergaan of niet. Ik heb en ik heb erover gesproken. Het leek me de verkeerde tijd en plaats om die vraag te stellen. '

Redford voegt eraan toe: 'Ik denk dat ze niet wilde dat de show omging over haar, haar operatie of haar uiterlijk. Het ging over de kwaliteit van de uitvoering."

Een pluim voor Fonda om het ageïsme te staren en alles te herinneren aan wie zij is, in de allereerste plaats vanwege haar talenten.

Aanbevolen: