'Pretty Little Liars' Star Sasha Pieterse spreekt over haar recente gewichtstoename
'Pretty Little Liars' Star Sasha Pieterse spreekt over haar recente gewichtstoename

Video: 'Pretty Little Liars' Star Sasha Pieterse spreekt over haar recente gewichtstoename

Video: 'Pretty Little Liars' Star Sasha Pieterse spreekt over haar recente gewichtstoename
Video: Sasha's audition tape 2023, September
Anonim

Leugenaars Misschien heeft hij in juni afscheid van tv genomen, maar de 21-jarige actrice Sasha Pieterse - je kent haar als Alison DiLaurentis in de show - sprong meteen terug in de schijnwerpers als deelnemer in seizoen 25 van Dansen met de sterren.

Op de DWTS-aflevering van dinsdagavond liet de film van Pieterse na afloop van de repetitie met danspartner Gleb Savchenko de actrice in een emotionele toestand zien toen ze haar gevecht met PCOS (polycystic ovary syndrome) openbaarde, een hormonale hormoononbalans die één op de tien vrouwen treft van de vruchtbare leeftijd, voor de wereld.

"Ik heb in twee jaar 70 kilo gewonnen," zei ze. "Het was echt, erg kwetsend op de manier waarop mensen reageerden, mensen zeiden dingen als:" Ze is zwanger, je bent dik. "Ze waren boos, ze waren boos dat ik er zo uitzag."

In een interview met GMA na de show zei Pieterse dat de gewichtstoename verwarrend en frustrerend was, omdat ze de hele tijd werkt en goed eet. "Ik ging naar een aantal verschillende doktoren en ze vertelden me eigenlijk gewoon: 'Oh, je effilt, het gaat goed.'" Maar toen het gewicht niet afging, wist ze dat er iets niet klopte. "Wanneer je zelfvertrouwen begint te ontbreken en je in een donkere plaats terechtkomt, is het alsof je niet meer van jezelf houdt, het is rotzooi."

Na lang en hard op zoek te zijn geweest naar een antwoord, kreeg Pieterse uiteindelijk de diagnose PCOS. "Ik heb een behandelplan, het heeft mijn ziel geholpen omdat ik weer bij me ben," zei ze.

En in slechts een paar korte weken van de DWTS-competitie zegt Pieterse dat ze bijna 20 kilo is kwijtgeraakt en dat ze haar zelfvertrouwen terugkrijgt. "Om wakker te worden en zo te zijn," Ja, ik ben klaar om te gaan, ik voel me goed "- het is geweldig."

Een bericht gedeeld door Sasha Pieterse (@ sashapieterse27) op

Aanbevolen: