Hoe pak je een gezonde bruine zaklunch?
Hoe pak je een gezonde bruine zaklunch?

Video: Hoe pak je een gezonde bruine zaklunch?

Video: Hoe pak je een gezonde bruine zaklunch?
Video: Field Trip Sack Lunch Ideas | Disposable Lunches 2023, September
Anonim

Wees een gezonde held - geen voedingswaarde nul - door te kiezen voor een lunchpakket voor jezelf en je kinderen. Als u ervoor kiest om af te zien van het plaatsen van uw kinderen in de cafetaria lijn of het raken van de drive-through ten gunste van brown bagging, kan dit helpen uw algehele inname van natrium, verzadigd vet, geraffineerde granen en suiker te verminderen. Op de lange termijn bespaart u ook geld. GALERIJ: Tien lunches met gezonde bruine zakken (voor kinderen en volwassenen) De meeste lunches op school zijn bewerkte voedingsmiddelen die zijn bereid in ovens of friteuses die geen volle granen bevatten en een onevenredig grote hoeveelheid calorieën en suiker bijdragen aan de voeding van kinderen. "Uit eten gaan tijdens de lunch voor de ouders kan een gigantische dosis natrium betekenen. De meeste restaurantvoedingsmiddelen zijn gemiddeld ongeveer 1.000 mg. per gerecht. Dat brengt mama en papa in gevaar voor hypertensie, hartziekte en beroerte, "zegt Kristin Kirkpatrick, R.D., YouBeauty Nutrition Advisor.Elke lunchpakking, of het nu voor moeder, vader of junior is, zegt Kirkpatrick, zou deze vijf gezondheidsbewuste nietjes moeten omvatten:

  1. 100% volle granen, zoals volkoren brood, pasta of bruine rijst
  2. Eén vrucht
  3. Eén groente
  4. Eiwit, zoals yoghurt, string kaas of kipfilet
  5. noten

MEER: 15 manieren om te besparen op gezonde voeding Bij het bereiden van lunches voor kinderen adviseert Kirkpatrick de ouders om aandacht te besteden aan portiecontrole en een groente of een vrucht, bij voorkeur beide, op te nemen. "De consumptie van Amerikanen van fruit en groenten is somber; het is een must om een van hen 's middags binnen te krijgen ", zegt ze. Ze moedigt ouders ook aan hun kinderen te betrekken bij het proces van lunch maken om ervoor te zorgen dat ze houden van wat er wordt voorbereid. Ga niet overboord op porties; gebruik deze eenvoudige, per-serving metingen:

  • Fruit en groenten moeten een handvol zijn.
  • Vlees moet zo groot zijn als een pak kaarten.
  • Pasta moet ongeveer een kopje zijn.
  • Pindakaas moet zo groot zijn als een pingpongbal.

Kirkpatrick waarschuwt ouders om hun familie's dieet niet te saboteren door bewerkte voedingsmiddelen zoals bevroren diners naar het werk of naar school te brengen en om 100 calorierijksnacks te vermijden, die geen nutritionele knal voor je hebben. Volg deze algemene tips om gezonder te lunchen, en dan Bekijk onze Healthy Brown Bag Lunches-galerij voor specifieke lunchideeën voor zowel kinderen als volwassenen. KOLOM: Verpak een mooie lunch voor uw kinderen

Aanbevolen: