Een vrouw kreeg $ 85K voor een verbroken implantaat
Een vrouw kreeg $ 85K voor een verbroken implantaat

Video: Een vrouw kreeg $ 85K voor een verbroken implantaat

Video: Een vrouw kreeg $ 85K voor een verbroken implantaat
Video: De narcolepsie | KOMEDIE, DRAMA | Volledige film in het Engels 2023, November
Anonim

Een Californische vrouw is $ 85.000 uit een rechtszaak gegund nadat ze op een stoep is gevallen en haar borstimplantaat heeft gescheurd.

Zoals gerapporteerd door het plaatselijke San Diego NBC-filiaal, struikelde Cynthia Hedgecock en viel op straat op een trottoir dat reparaties nodig had; meer dan twee weken later zocht ze medische aandacht met "klachten van pijn op de borst en misvormingen van de borsten."

Volgens het proces ontdekte Hedgecock vervolgens dat haar siliconen borstimplantaten "onherstelbaar beschadigd waren" en niet alleen waren gescheurd, maar ook in haar bloed waren gelekt. Later heeft ze de implantaten verwijderd en een operatie ondergaan om ze te vervangen.

Hedgecock, de vrouw van de voormalige burgemeester van San Diego en de conservatieve talkshowgastheer Roger Hedgecock, ontvangt $ 84.924 nadat een jury heeft bepaald dat de stad het trottoir niet heeft onderhouden en de nodige reparaties heeft uitgevoerd, wat tot de val heeft geleid. Ze heeft het bedrijf voor borstimplantaten niet aangeklaagd.

Hoewel dit zeker een eng verhaal is, benadrukt West Hollywood, CA, plastisch chirurg Gary Motykie, MD, dat borstimplantaten over het algemeen extreem duurzaam zijn, bijna "scheurvast" zijn en dat de meeste siliconen borstimplantaten zijn een leven lang opgewaardeerd tot levenslange garantie, in plaats van de vaak omvergeworpen termijn van 10 jaar.

"Het heeft een zeer krachtige impact, zoals een auto-ongeluk of een directe klap van een krachtige kracht om een implantaat te scheuren. Er zijn tv-specials waarbij borstimplantaten op de grond zijn gesmokkeld, door de kamer zijn gegooid en in de magnetron zijn geplaatst, zonder dat dit ten koste gaat van de buitenste schalen.."

Nog steeds niet overtuigd? "Er is zelfs een verhaal over een vrouwelijke oorlogsveteraan die in de borst is geschoten en haar borstimplantaat heeft haar leven gered", zegt Dr. Motykie.

Aanbevolen: