Komiek Kevin Hart en Football Pro J.J. Watt Lood Hurricane Harvey Hulpinspanningen
Komiek Kevin Hart en Football Pro J.J. Watt Lood Hurricane Harvey Hulpinspanningen

Video: Komiek Kevin Hart en Football Pro J.J. Watt Lood Hurricane Harvey Hulpinspanningen

Video: Komiek Kevin Hart en Football Pro J.J. Watt Lood Hurricane Harvey Hulpinspanningen
Video: The Time Bert Kreischer’s Wife Thought He Was Cheating 2023, September
Anonim

Entertainmentbezoekers hebben succesvolle fondsenwervingsinspanningen georganiseerd en een aantal onvoorstelbare persoonlijke donaties gedaan om hulp te bieden aan inwoners van Texas die zijn verwoest door de orkaan Harvey. Een komiek riep zijn mede-entertainers uit, een talkshow-presentator nam de uitdaging van een pro-football-ster op en acteurs legden verbluffende persoonlijke bijdragen af. Het aantal beroemdheden dat helpt helpen groeit als de tol van de orkaan Harvey stijgt. Om lid te worden van deze beroemdheden, kun je een donatie van $ 10 aan het Rode Kruis doen door REDCROSS te sms'en naar 90999.

Komiek Kevin Hart was de eerste grote beroemdheid die een openbare donatie deed, Kevin Hart nam op maandag zijn Instagram mee naar wat hij de Hurricane Harvey Relieve Challenge noemde en riep medestrijders en komieken op voor elke belofte van $ 25.000. Hij beloofde $ 50.000. Zijn fondsenwervende inspanningen zijn geslaagd met bijna $ 1 miljoen tot nu toe.

Dwayne "The Rock" Johnson was een van de eerste beroemdheden die reageerde op Hart's campagne. Hij bood $ 50.000.

Nicki Minaj kondigde aan dat ze $ 25.000 zou doneren toen ze Kevin Harts openbare videovraag op Instagram opnieuw plaatste.

Zanger Chris Brown zei dat hij $ 100.000 zou doneren voor orkaanhulp in Texas.

De ster van producent en sociale media Dj Khalid aangekondigd in een video met zijn schattige zoon, Asahd, dat hij Hart's uitdaging ontmoette met een donatie van $ 25.000.

De rapper TI beloofde ook $ 25.000 in antwoord op Hart's uitdaging.

Een campagne gelanceerd door Houston Texans All-Pro Linebacker J.J. Watt bereikte $ 200.000 binnen de eerste twee uur. Watts inzamelingsactie is tot nu toe het meest succesvol geworden met meer dan $ 5,6 miljoen opgebracht tot nu toe.

Ellen DeGeneres duwde Watt dichter bij zijn donatiedoel van $ 10 miljoen toen ze samen met Walmart een bijdrage van $ 1 miljoen deed.

Miley Cyrus was in tranen in "The Ellen Show" nadat DeGeneres het had aangekondigd Cyrus zou $ 500.000 doneren.

Sandra Bullock gaf een persoonlijke donatie van $ 1 miljoen aan het Rode Kruis: "Er is geen politiek in acht voet water," zei ze. "Er zijn mensen in acht voet water."

Leonardo DiCaprio zette zijn reeks forse donaties voort om slachtoffers van natuurrampen te helpen. De acteur heeft $ 1 miljoen geschonken aan het United Way Harvey Recovery Fund.

De Kardashian / Jenner clan kondigde een gezamenlijke persoonlijke donatie aan slachtoffers van orkanen aan. Kim, Kourtney, Khloe, Kris, Kylie en Kendall zal een totaal van $ 500.000 geven.

Countryzanger Chris Young, die een huis in Oost-Texas heeft, heeft via zijn GoFundMe-pagina meer dan $ 300.000 opgehaald. De zanger wil $ 500.000 verdienen aan hulpverlening.

Demi Lovato, die was opgegroeid in Dallas, doneerde $ 50.000 aan de Houston Food Bank. Ze sloot zich ook aan bij DNCE, Nick Jonas en Philymack bij het starten van een Crowd Rise-campagne en vroeg fans om bij te dragen aan hun hulpinspanning.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez elk gaf $ 25.000 en vroeg fans om donaties te doen aan het Rode Kruis.

Bleachers en leuke muzikant Jack Antonoff beloofde om donaties tot $ 10.000 overeen te komen voor het Montrose LGBT Center in Houston, terwijl Oranje is het nieuwe zwart actrice Robijnroos beloofde de donatie van Antonoff te evenaren en ook 10.000 dollar meer te schenken aan het lokale LGBT-centrum van Houston.

Oprah Winfrey en Lady Gaga heeft niet onthuld hoeveel ze hebben gegeven toen ze aankondigden dat ze hadden gedoneerd. Andere super-celebs met Texas-verbindingen gaan intensiveren met geheime bijdragen.

De beroemdste inheemse dochter van Houston, Beyoncé, heeft gezegd dat ze samenwerkt met haar BeyGood-liefdadigheidsteam en haar voorganger in Houston om te beslissen wat de beste manier is om hulp te bieden aan bewoners.

Selena Gomez moedigde haar 51,7 miljoen volgers aan om met haar mee te doen aan het Hurricane Harvey Relief Fund, opgericht door de burgemeester van Houston, Sylvester Turner. De zanger werd geboren in Texas.

rapper Mannetjeseend nam naar Instagram om te zeggen dat hij met plaatselijke hulporganisaties werkt "om de mensen van Texas op alle mogelijke manieren en op de meest directe manier mogelijk te helpen en bij te staan." Zijn eerste concerten waren in Houston.

Iconische zanger Cher, die in het nabijgelegen Galveston en Burleson heeft gewoond, zei dat ze zal doneren om dierenreddingsgroepen in het gebied te helpen.

Country band Lady Antebellum beloofde de opbrengst van merchandise te doneren op hun show in Dallas om Houston te helpen.

Aanbevolen: