Iedereen zindert over Burt's Bees Nieuwe Full Makeup Line
Iedereen zindert over Burt's Bees Nieuwe Full Makeup Line

Video: Iedereen zindert over Burt's Bees Nieuwe Full Makeup Line

Video: Iedereen zindert over Burt's Bees Nieuwe Full Makeup Line
Video: FULL FACE OF BURT’S BEES MAKEUP! 2023, September
Anonim

Misschien ken je Burt's Bees want het zijn allemaal natuurlijke lippenbalsems en lotions. Maar het populaire natuurlijke merk staat op het punt iets meer te bieden aan zijn line-up - een volledig natuurlijke make-uplijn. Door de jaren heen heeft het bedrijf een onwrikbaar vertrouwen opgebouwd in het aanbieden van alle natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor het milieu.

Tot nu toe bestaat de make-upcollectie van Burt's Bees uit 7 hoofdartikelen die in september worden uitgebracht. Het beschikt zowel over vloeibare en poeder foundation, blozen, mascara, drie-pan schaduw paletten, voering en een wenkbrauwpotlood. Bovendien is er een nieuwe toevoeging aan zijn lipkleurenfamilie.

De vloeibare foundation is een volledig dekkende foundation met een gloed, geen cakelook. Het komt in 12 verschillende tinten, variërend van "porselein" tot "kastanje". De poederstichting is vergelijkbaar en heeft een niet-drogende, matterende afwerking.

Er zijn drie kleuren blos. Om een idee te krijgen van wat ze leuk vinden, bedenk dan … nauwelijks-daar-rose, zanderig brons en Bare Peach. U wilt hun glanzende lipsticks niet missen. Ze zijn eigenlijk heel hydraterend voor de lippen, wat een frisse wind is van andere lipsticks.

De oogschaduw bestaat uit vier minipaletten, elk met een drietal complementaire neutrale kleuren. Wat betreft de eyeliner, het is een potlood dat wordt geleverd in drie standaard tinten, die zijn gemaakt met mango-olie. Dat helpt om een eenvoudige, vloeiende applicatie te maken die niet sleept.

Met de hulp van toonaangevende make-upartiesten heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat de producten niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook echt werken.

Aanbevolen: