Gezondere versies van uw favoriete junkfood
Gezondere versies van uw favoriete junkfood

Video: Gezondere versies van uw favoriete junkfood

Video: Gezondere versies van uw favoriete junkfood
Video: 10 Healthy Food Swaps You Never Thought To Try 2023, September
Anonim

Als u probeert om meer gezondheidsbewust te worden, zijn er voedingsmiddelen in uw voorraadkast waarvan u waarschijnlijk wilt afstappen. Ze zijn niets anders dan tikkende tijdbommen die wachten om je dieet te saboteren. Dit betekent niet dat je van je favoriete heerlijke voedsel moet afvallen, maar deze gezonde alternatieven zullen goed smaken en ook goed voor je zijn. Kijk eens…

Probeer Banza in plaats van Mac & Cheese. Het is vezelrijk en een geweldige glutenvrije optie gemaakt van kikkererwten.

In plaats van Chips kies je voor Siete Grain Free Tortilla Chips. Het is echt moeilijk om fiches te weigeren. Een geweldige optie om naar toe te gaan is het merk Siete. Ze hebben verschillende smaken die je kunt opsnuiven. Een andere geweldige optie zijn Kettle Potato Chips in Avocado-olie en Sea Snax. Dit is een geweldige snack met zeewier met minder dan een gram koolhydraten.

In plaats van Brood, ga je voor Dave's Killer Bread. Brood krijgt altijd een slechte wrap voor het veroorzaken van gewichtstoename. Er is een gezondere optie. Probeer Dave's moordenaarsbrood of Ezechiël brood. Dit brood bevat 21 volle granen en heeft 5 gram eiwitvezel.

Probeer Yasso Greek Yogurt Pops in plaats van Ice Cream. Yasso Greek Yogurt Pops zijn een geweldige gezonde, zoete traktatie.

In plaats van Lolipops, ga je voor Yum Earth Organic Pops. Deze gezonde lolly's zijn lekker en zijn een geweldige optie vanwege hun gebrek aan kunstmatige kleuren.

Probeer La Crox Sparkling Water in plaats van frisdrank. Soms willen we een kleine kick voor onze drankjes. Maar in plaats van frisdrank, ga je voor het bruisende water van La Crox. Het is beter omdat het geen kunstmatige zoetstoffen, suikers of natrium toevoegt.

17 gezonde versies van uw favoriete junkfood die echt de moeite waard zijn om te kopen

Aanbevolen: