New Magical Foam Foundation lijkt op je eigen huid
New Magical Foam Foundation lijkt op je eigen huid

Video: New Magical Foam Foundation lijkt op je eigen huid

Video: New Magical Foam Foundation lijkt op je eigen huid
Video: ? Het eeuwenoude pad naar innerlijke vrijheid met Richard Haight 2023, September
Anonim

Als je op zoek bent naar de perfecte basis, heb je misschien geluk. Er is een fundament dat tonnen geweldige feedback en opwinding oplevert. Het is allesbehalve wat je ooit in een stichting zou hebben verwacht.

Blijkbaar is er niet veel nodig, het bedekt je gezicht gemakkelijk en beweert "eruit te zien als je eigen huid". Wat is het? Het is de Flawless Finish Mousse Makeup van Elizabeth Arden. Ja, muismake-up. Het komt uit in een schuimige pluk die op het gezicht wordt aangebracht als een lotion. Daarna verdwijnt het nadat je het insmeert. Het is erg leuk en net als haar-eland komt deze foundation in een fles die je schudt en pompt. En omdat het soepel is als lotion, zijn er geen sponzen of borstels nodig om de afgewerkte look te creëren.

Zoals eerder vermeld, zijn mensen tevreden omdat het met trots 4 tot 5 sterren biedt op websites als Macy's en Amazon. Voor wie is het ideaal? We zullen het beschouwen als een lichte, luchtige wolk van kleur die zorgt voor een doorschijnende afwerking (volgens de beschrijving). Als je voor de minimalistische look gaat, of van plan bent om uit te gaan voor het weekend, is deze make-up het. De kleuren waarin je het kunt krijgen zijn beige, bisque, buff, sprankelende borstel, gember, honing, melba, mokka II, natuurlijk, schelp, zomer en vanille.

Geef deze make-up een kans.

Kijk hoe leuk deze schuimstichting moet zijn

Aanbevolen: