Volg deze workout om het gewenste lichaam te bemachtigen
Volg deze workout om het gewenste lichaam te bemachtigen

Video: Volg deze workout om het gewenste lichaam te bemachtigen

Video: Volg deze workout om het gewenste lichaam te bemachtigen
Video: Vilna.nl - DAGELIJKSE OEFENING om hoog in je energie te blijven! (Body & Mind Reset Methode) 2023, Oktober
Anonim

Soms gaat het niet om wat je doet, maar in welke volgorde je het doet, maakt een groot verschil met trainingen. Deskundigen hebben de beste volgorde voor je trainingen uiteengezet voor een optimaal resultaat. Bekijk ze eens!

Opwarmen: Je hebt eerder gehoord van warming-ups. Dit is de periode waarin je je lichaam opwarmt voor actie. Het is het beste om te beginnen met dynamische stretching, zoals stuiteren in lunges en squats. Een andere manier om op te warmen … een lichte jog. Het zal helpen om het bloed helemaal te laten stromen.

Krachttraining: Nadat je opgewarmd bent, is het tijd om door te gaan naar krachttraining. Omdat je nog steeds heel veel energie hebt, kun je beter moeilijke posities langer vasthouden.

Do The Big Moves: Voordat je geïsoleerde oefeningen doet, beweeg je meerdere spieren zoals bankdrukken.

Ga naar geïsoleerde oefeningen: Zodra je de grote bewegingen hebt gedaan, kun je verder gaan met de oefeningen met geïsoleerde spieren zoals Tricep-uitbreidingen.

Maak je klaar voor Cardio: Nu is het tijd om door te gaan naar de grote cardiotraining. Omdat je alle andere dingen hebt gedaan, zul je je niet moe voelen na het doen van de cardiotraining.

Oef! The Cool Down: Nadat je je broodjes hebt uitgedaan, is het tijd om af te koelen met een korte wandeling of een mooie stretch.

Dit is de beste workout om het gewenste lichaam te bemachtigen

Aanbevolen: