Leer Sieradenstijl van Designer Pamela Love
Leer Sieradenstijl van Designer Pamela Love

Video: Leer Sieradenstijl van Designer Pamela Love

Video: Leer Sieradenstijl van Designer Pamela Love
Video: How to Layer Jewelry by Pamela Love | NET-A-PORTER 2023, Oktober
Anonim

Pamela Love, de inheemse New Yorker sieradenontwerper die haar kenmerkende gestapelde ringen op de vingers van beroemdheden zoals Zoe Kravitz plaatst, heeft haar eerste stand-alone winkel geopend. Ze is een van de zes ontwerpers die door de Council of Fashion Designers of America zijn uitgekozen om een pop-upwinkel voor detailhandel te openen onder het mentorschap van deskundigen uit de modewereld.

Retail Lab is te vinden in het wereldwijde hoofdkantoor van Cadillac, dat samenwerkt met CFDA om de ontwerpers een lege lei te geven die ze zelf kunnen aanpassen. It's Love's eerste ervaring met een winkelruimte, en de eerste kans die haar klanten hebben gehad om te zien hoe ze dingen regelt en hoe ze de energie van een ruimte bepaalt. Liefde staat bekend om het maken van magie met gedurfde looks zoals gestapelde ringen en oorboeien, en ze heeft een moderne kijk op het kopen van sieraden.

Koop eerst je favoriete

"We proberen prijsbereiken voor iedereen in de winkel te hebben, maar in termen van stijl probeer ik mensen te vertellen dat ze hun eerste grote sieradenaankoop maken voor iets dat ze elke dag zullen dragen," zei Love. Ze denkt dat veel van haar klanten die hun eerste stuk van haar kopen, ediger stukjes selecteren dan ze verwacht hadden. "Maar als het is waar je van houdt, zul je het elke dag dragen."

Vind je handtekeningsteen

"Als je een bepaald soort energie of richting in je leven nodig hebt, kijk dan naar de stenen die overeenkomen met je intenties. Je zult waarschijnlijk merken dat ze ook degene zijn die je het leukst vindt, "zei ze. Love's favoriete steen om te dragen is opaal. Ze zegt: "Het zijn de meest magische stenen om in je leven te stoppen. Ik geloof absoluut dat bepaalde stenen verschillende energieën aantrekken."

Voorkom botsingen tussen haar en oorbel

Love heeft oorringsvormen bedacht die er geweldig uitzien, maar niet verstrikt raken in haar haar. Ze trekt ook meestal haar haar terug als ze grote oorbellen draagt. "Je kunt ook het ding doen waar je je haar omhoog trekt, je oorbellen instelt en dan je haar laat zakkenin de omgeving vanhen, "zei ze.

Omarm het verleden

De sieradenontwerper houdt van vintage sieraden omdat ze de energie van iedereen die de sieraden heeft gedragen leuk vindt voordat ze het stuk draagt. "Je wordt een deel van het verhaal van [sieraden], dat groter is dan alleen jij."

Luister naar je obsessies

De liefde wil haar huis vullen met rieten stoelen uit het midden van de eeuw en ze is geobsedeerd door aardewerk. "Meestal als ik van iets houd, komt het uiteindelijk uit in mijn ontwerpen of mijn toekomstige stijl," zei ze.

Aanbevolen: