Deze 5 dingen zullen je laten zien dat je te goed bent voor hem
Deze 5 dingen zullen je laten zien dat je te goed bent voor hem

Video: Deze 5 dingen zullen je laten zien dat je te goed bent voor hem

Video: Deze 5 dingen zullen je laten zien dat je te goed bent voor hem
Video: 10 RAARSTE FEESTDAGEN! 2023, Oktober
Anonim

Laten we eerlijk zijn, soms is een man gewoon niet goed voor je. Natuurlijk gaan relaties op en neer en is niemand perfect, maar als je merkt dat je een deurmat wordt, is het tijd om opnieuw te evalueren waar je bent. Bekijk deze 5 tekens dat je te goed bent voor de man met wie je bent.

Hij heeft nooit van te voren iets gepland, het is altijd aan jou: Moet je altijd al het kleine ding plannen? Toegegeven, sommige mensen zijn niet goed in het plannen van dingen. Ze zijn meer mensen "spelen op het gehoor". En dat is oke. Maar wees ook waakzaam, dit zou een recept kunnen zijn voor luiheid en een teken dat hij geen initiatief zal nemen over iets in een relatie.

Je weet nooit wanneer hij zal sms'en of terugbellen: Als je hem sms't of hem opbelt en je weet nooit wanneer hij weer contact met je opneemt (minuten, uren, dagen …), kan je veilig zeggen dat je niet bovenaan zijn prioriteitenlijst staat.

Hij tekent andere mensen meteen terug: Als je nu bij hem bent als je merkt dat hij snel reageert als zijn telefoon trilt, belt of oplicht, weet je zeker dat je geen topprioriteit op zijn lijst hebt staan.

U hebt een spaarrekening en hij is een frivole spender: Dit lijkt in eerste instantie misschien onschadelijk, maar hoe ernstiger je wordt, dit kan een enorm probleem worden als je probeert te sparen en hij een grote spender is.

Hij beschouwt jou nooit als: Wees voorzichtig als hij beslissingen neemt die u beiden zullen beïnvloeden zonder aan u te denken, met u te overleggen of uw mening te vragen.

16 Tekenen Je bent veel te goed voor hem

Aanbevolen: