Pop Culture Conspiracy Theorieën die je hardop laten lachen
Pop Culture Conspiracy Theorieën die je hardop laten lachen

Video: Pop Culture Conspiracy Theorieën die je hardop laten lachen

Video: Pop Culture Conspiracy Theorieën die je hardop laten lachen
Video: Openingscollege Maarten Boudry | De valkuilen van complotdenken 2023, Oktober
Anonim

Ach, complottheorieën … je moet van ze houden. Ze hebben een vreemde manier om iets absurd vals te nemen en er net genoeg "mogelijkheid" en "sensatiezucht" omheen te werpen om je een tweede blik te bezorgen. Bekijk deze toppopcultuur complottheorieën:

Beyoncé fakte haar zwangerschap met blauwe klimop: In 2011 kondigde Beyoncé aan dat ze zwanger was. Geruchten circuleerden al snel dat Beyoncé eigenlijk een surrogaat gebruikte.

Lorde is oud: De zangeres groeide op in 2013 met de release van "Royals", maar veel mensen beweerden dat ze veel ouder was dan 17.

Michael Jackson en Latoya Jackson zijn dezelfde persoon: Er gaat al tientallen jaren een gerucht dat Michael Jackson eigenlijk zijn zus is, Latoya Jackson.

Courtney Love Kurt Cobain vermoord: Kurt Cobain pleegde zelfmoord, maar een kleine groep mensen zegt dat liefde hem heeft vermoord.

Katy Perry is Jon Benet Ramsey: Er circuleert een YouTube-filmpje dat de moord op JonBenet gewoon een grap was, zodat de zangeres Katy Perry tevoorschijn kon komen.

Khloe Kardashian is O.J. Simpson's Daughter: Alsof O.J. en het leven van Khloe is niet genoeg van een media-circus. Nu zijn er geruchten dat Khole eigenlijk de dochter van O.J. is.

Tupac en Elvis Presley zijn beiden nog steeds levend: Soms hebben mensen het moeilijk om te laten gaan en dat is zeker het geval voor sommige Tupac- en Elvis-fans. Jaren na hun dood zijn er nog steeds mensen die geloven dat beide mannen leven.

LEES VERDER: 52 grootste popcultuur complottheorieën

Aanbevolen: