Welke 'Fixer Upper'-ster, Chip Gaines zei om te sluiten Echtscheidingen zijn onbetaalbaar!
Welke 'Fixer Upper'-ster, Chip Gaines zei om te sluiten Echtscheidingen zijn onbetaalbaar!

Video: Welke 'Fixer Upper'-ster, Chip Gaines zei om te sluiten Echtscheidingen zijn onbetaalbaar!

Video: Welke 'Fixer Upper'-ster, Chip Gaines zei om te sluiten Echtscheidingen zijn onbetaalbaar!
Video: 'Fixer Upper' Star Chip Gaines Addresses Divorce Rumors 2023, Oktober
Anonim

Als je een fan bent van de hitshow van HGTV, "Fixer Upper" met Chip en Joanna Gaines, dan heb je misschien ook wel eens gehoord van recente geruchten dat de relatie gelukkig, eigenzinnig en getalenteerd is. Ze trouwden in 2003 in Waco, Texas en naarmate hun leven stijgt met een bestseller boek, nieuwe huisdecoratielijnen en een populaire tv-show, lijkt het erop dat mensen ze in dezelfde categorie willen groeperen als het andere Hgtv-koppel dat gebeld heeft het stopt, Tarek en Christina El Moussa.

Nou, Chip Gaines heeft het niet. Hij nam Twitter op als reactie op een verhaal dat in Country Living Magazine verscheen over een gerucht dat gescheiden was. Zijn reactie was onbetaalbaar!

Eerst heeft een fan getweet: "Ik ben zo ziek van deze 'verhalen' dat ik beweer dat @joannagaines en @chippergaines uit elkaar gaan". Spoedig daarna antwoordde Chip hiermee: "Zal niet gebeuren … je kunt dat naar de bank brengen! #liefde van mijn leven."

Dit jaar maakt 14 jaar geleden dat het paar trouwde. De twee hebben altijd duidelijk gemaakt dat hun relatie en familie voorop staan - ongeacht hoe succesvol ze worden. Chip vertelde People in juni, Jo en ik hebben allebei al vrij snel besloten dat we tweeën de belangrijkste variabele zijn …. Elke keer af en toe zijn er momenten waarop we merken dat we van de baan raken en ons moeten hergroeperen. Maar het is net alles waar we om geven, alles dat belangrijk voor ons is - we weten dat het werk gaat kosten. '

Dat geldt voor elke relatie.

Chip Gaines gebruikte 3 eenvoudige woorden om geruchten te stoppen dat hij en Joanna uit elkaar gaan

Afbeelding via Instagram @ chippergaines

Aanbevolen: