Laat Bum Knees je niet beletten om Bootylicious te zijn
Laat Bum Knees je niet beletten om Bootylicious te zijn

Video: Laat Bum Knees je niet beletten om Bootylicious te zijn

Video: Laat Bum Knees je niet beletten om Bootylicious te zijn
Video: Bootylicious 2023, November
Anonim

Slechte knieën die je ervan weerhouden hard te gaan na de lunges en squats waarvan je denkt dat je ze nodig hebt om een mooie kont te maken? Het geheim is dat je een betere kont kunt bouwen zonder die geroemde oefeningen van het onderlichaam. Oh, de echte squats en lunches zijn geweldig als je je bilspieren wilt verbeteren. Maar als je een peesontsteking of een gescheurde meniscus hebt, dan wil je in kontoefeningen ruilen die vandaag je knieën belasten voor anderen die dat niet doen. Hierna volgt een staalkaart van oefeningen die goed zijn voor uw pijnlijke knieën.

Dit is hoe: D de reps aanduiden en vervolgens het hele circuit twee of drie keer herhalen.

Knielende schop

  1. Begin in tafelbladpositie, op handen en voeten met heupen over knieën en schouders boven polsen, ingesloten kern. B. Til de rechterknie van de vloer en schop diagonaal naar achteren en omhoog, druk de hiel in de richting van de achterste bovenhoek van de kamer. C. Breng de knie terug naar de startpositie zonder hem op de grond te raken en herhaal.

Doe 25 herhalingen per kant.

Knielende combo

  1. Begin in tafelbladpositie, op handen en voeten met heupen over knieën en schouders boven polsen, ingesloten kern. B. Til de rechterknie van de vloer en schop diagonaal naar achteren en omhoog, druk de hiel in de richting van de achterste bovenhoek van de kamer. C. Breng de knie terug naar de startpositie zonder hem op de grond te raken, til de knie vervolgens opzij en houd de knie 90 graden gebogen. D. Breng de knie terug naar de startpositie zonder hem op de grond te raken.

Doe 16 herhalingen per kant.

Rechte beenimpuls

  1. Begin in tafelbladpositie, op handen en voeten met heupen over knieën en schouders boven polsen, ingesloten kern. B. Til het rechterbeen naar achteren en richt het recht naar achteren, met de knie naar beneden. Pulse rechterbeen op en neer.

Doe 16 herhalingen per kant.

Knielende vogelhondenbalans

  1. Begin in tafelbladpositie, op handen en voeten met heupen over knieën en schouders boven polsen, ingesloten kern. B. Til het rechterbeen naar achteren en richt het recht naar achteren, met de knie naar beneden. Verleng de linkerarm naar voren.

Houd gedurende 15 seconden per zijde vast.

Beenlift houden

  1. Begin in tafelbladpositie, op handen en voeten met heupen over knieën en schouders boven polsen, ingesloten kern. B. Til het rechterbeen naar achteren en richt het recht naar achteren, met de knie naar beneden. Til het rechterbeen zo hoog mogelijk op en buig de ellebogen om de borst naar de grond te laten zakken.

Houd gedurende 15 seconden per zijde vast.

Schouderbrug

  1. Liggen op de grond met de voeten geplant en de knieën naar boven gericht. B. Schakel het bekken in en kantel het en duw het dan in de voeten om de heupen van de grond te duwen. C. Pulse heupen op en neer, bovendrukken naar beneden persen.

Doe 20 herhalingen.

Krijg meer butt-kicking-oefeningen van celeb-trainer Jeanette Jenkins van de Hollywood Trainer Club bij The Best Butt Exercises voor Knee Pain-No Squats of Lunges Included.

Aanbevolen: