Een gids voor het vinden van beroemdheden in de Coachella-woestijn
Een gids voor het vinden van beroemdheden in de Coachella-woestijn

Video: Een gids voor het vinden van beroemdheden in de Coachella-woestijn

Video: Een gids voor het vinden van beroemdheden in de Coachella-woestijn
Video: Coachella: 20 Years in the Desert | YouTube Originals 2023, December
Anonim

Welke beroemdheden kun je dit weekend en nu verwachten, nu je Coachella-tickets hebt gescoord en op weg bent naar de woestijn? Je weet nooit wie voor de eerste keer zal verschijnen, maar je kunt op bepaalde beroemdheden rekenen om hun aanwezigheid in stand te houden. Waarom zou Paris Hilton of Kate Bosworth dit jaar teleurstellen wanneer zij het muziekfestival bijna een decennium als hun rite van de lente hebben gemaakt? Houd deze favorieten in de gaten en je mag gewoon een beroemdheidswaarneming scoren.

Paris Hilton: Elk jaar sinds 2007 trouw, Parijs komt eraan tijdens haar 10-jarig Coachella-jubileum. Ze is vers van een liefdadigheidsevenement met Run-D.M.C.'S Darryl "D.M.C." McDaniels. Het paar ging samenwerken voor een yogales om de McDaniels liefdadigheid te helpen die kinderen in pleeggezinnen helpt.

Lindsay Lohan: Ze is terug van een reis naar Turkije, waar ze president Recep Tayyip Erdogan ontmoette. Lindsay is in 2007 naar Coachella gekomen en is sinds 2010 elk jaar opnieuw geobserveerd.

Kate Bosworth: Heeft sinds 2009 geen jaar meer gemist. Ze kwam eerder deze maand naar de DVF Awards 2017 op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York City. De DVF-prijzen erken vrouwen die wereldwijd inspirerende veranderingen zijn.

Katy Perry: De zanger zal haar zevende Coachella-jaar markeren als ze weer aanwezig is. Ze knuffelde vorig jaar bij Orlando Bloom, maar helaas zijn ze sindsdien verbroken.

Jared Leto: Zie de muzikant / acteur als je wilt praten over het kopen van zijn pas gerenoveerde voormalige woning in de Hollywood Hills. De vraagprijs: bijna $ 2 miljoen. Leto is sinds 2012 jaarlijks teruggekeerd naar Coachella. Hij verscheen voor het eerst in 2009, sloeg twee jaar over en kwam terug.

Diane Kruger en Joshua Jackson: Kijk voor 2017 om hun zes jaar durende reeks te beëindigen. Het paar is uit elkaar gevallen.

Emma Roberts: Ze is de eerste om toe te geven dat ze stijltips van tante Julia neemt. Emma zit sinds 2012 elk jaar zonder onderbreking op Coachella.

Lees meer over wie je zult zien bij Coachella wanneer je naar Celebs gaat bij Coachella Every. Single. Jaar.

Aanbevolen: