Beste gratis en betaalde yogalessen online
Beste gratis en betaalde yogalessen online

Video: Beste gratis en betaalde yogalessen online

Video: Beste gratis en betaalde yogalessen online
Video: 10 Best Yoga Instructors On Youtube 2023, December
Anonim

Als je je yoga wilt opdoen, maar nergens in de buurt van een yogastudio woont, kan deze ontmoedigend werken. Of misschien woon je in de buurt van een yogastudio, maar heb je geen tijd om daar te komen. Geen zorgen! Je kunt yoga vanuit je luie stoel beoefenen met online yogastudio's. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding, een open oefenruimte en een elastische broek.

Je hoeft ook niet per se te betalen om lid te worden van een studio. Hier zijn enkele gratis online bronnen:

Do Yoga With Me: deze site biedt een verscheidenheid aan volledige lessen en tutorials en overleeft van donaties.

Be More Yogic: deze site biedt verschillende yogavideo's. Je kunt premium-lidmaatschap krijgen voor $ 67,50 per jaar.

Fightmaster Yoga: deze yogastudio is geweldig voor meer gevorderde yogi's. Nieuwe lessen worden elke maandag vrijgegeven en duren ongeveer 45 minuten tot een uur lang.

Yome: Als je elke dag nieuwe routines wilt proberen, dan is dit iets voor jou. Het heeft honderden YouTube-yogavideo's die zijn gesorteerd op niveau en stijl.

Aan de andere kant, als je iets persoonlijkers wilt, kun je een online yogastudio-lidmaatschap krijgen waarmee je de individuele aandacht krijgt die je misschien zoekt. Hier is een lijst van enkele betaalde studio's:

Yoga Greenbook: deze site biedt een breed scala aan yogalessen. Ze bieden ook tutorials over het onder de knie krijgen van houdingen. Samen met uw lidmaatschap krijgt u persoonlijke aandacht van de eigenaar over uw gezondheids- en welzijnsdoelen.

YogaGlo: Krijg toegang tot meer dan 1000 lessen die live worden opgenomen in de yogastudio in Santa Monica. Het is de eerste 15 dagen gratis en kost slechts $ 18 per maand.

Dirty Yoga: ontvang wekelijkse sessies met de mede-oprichter Jess Gronholm. De stijl is hier eenvoudig en direct en kost $ 20 per maand.

Aanbevolen: