6 fictie- en non-fictieboeken van vrouwen die u dit voorjaar zou moeten lezen
6 fictie- en non-fictieboeken van vrouwen die u dit voorjaar zou moeten lezen

Video: 6 fictie- en non-fictieboeken van vrouwen die u dit voorjaar zou moeten lezen

Video: 6 fictie- en non-fictieboeken van vrouwen die u dit voorjaar zou moeten lezen
Video: Schrijftip: fictie of non fictie, wat is het verschil? 2023, December
Anonim

We hebben een ongelooflijke lijst met boeken die door vrouwen zijn geschreven en die perfect zullen zijn voor de lente en de zomer. Van Zadie Smith tot Anne Patchett, deze boeken nemen je mee op ongelooflijke reizen en avonturen. Sommige zijn fictie, wat non-fictie, maar alles zal je gelijmd hebben op dekking.

Het jaar van magisch denken Geschreven door Joan Didion, is dit boek een weerspiegeling van het verdriet en het verlies dat ze heeft doorstaan na de tragische dood van haar man en dochter.

Deze One Summer Dit is een klassieke coming-of-age-roman waarin neven Mariko en Jillian het verhaal van Rose vertellen. Rose is een jong meisje dat de gecompliceerde wereld bestuurt tussen de kindertijd en de pre-volwassenheid. Het verhaal is een mengeling van vreugde en verdriet.

Trots en vooroordeel Dit boek van Jane Austen geeft een iconische draai aan het verhaal van boy meets girl. In dit verhaal ontmoet een rijke jongeman een vrouw met een onafhankelijke geest en de twee houden onmiddellijk van een hekel aan elkaar. Ze ontdekken uiteindelijk dat ze een perfecte romantische pasvorm zijn.

Afdeling Speculatie Als je een vrouw en / of moeder bent, krijg je een kick van deze hilarische roman. De geestigheid van deze roman snijdt diep in de menselijke conditie.

Mijn briljante vriend Dit boek beschrijft de complexiteit van vrouwelijke vriendschap - de liefde, jaloezie, competitie en alles. Auteur, Elena Ferrante beschrijft de strijd tussen de hoofdpersonen die werken om te slagen in hun arme wijk buiten Napels.

Kom zoals je bent Geschreven Emily Nagoski, dit boek zal je dingen vertellen over het menselijk lichaam die je op de middelbare school had moeten leren.

Aanbevolen: