Zeezoutspray brengt de natuurlijke textuur van uw verse lente naar voren
Zeezoutspray brengt de natuurlijke textuur van uw verse lente naar voren

Video: Zeezoutspray brengt de natuurlijke textuur van uw verse lente naar voren

Video: Zeezoutspray brengt de natuurlijke textuur van uw verse lente naar voren
Video: Met deze trucs krijg jij véél meer volume in je haar 2023, December
Anonim

Als je zeezoutspray hebt, ben je klaar voor de meest trendy haarstijlen van het voorjaar van 2017. Textuur is het woord op de lippen van elke stylist en je hebt een product nodig om je natuurlijke textuur te definiëren. Frisse ingrepen in de bobs van vorig seizoen zijn in het nieuws en onze blijvende liefdesrelatie met Boheemse hippieharen rockt op. Dit is wat je kunt verwachten.

Shorty McShort Cuts

Millie Bobby Brown's Buzz Cut in Stranger Things was een update van het geschoren hoofd beroemd gemaakt door Demi Moore in "GI Jane." Kies ervoor om het een stap terug te laten vallen, en je hebt de ultra-vrouwelijke Pixie Cut van Michele Williams. Vraag je stylist om de randen te verzachten om Michele na te doen en je haar langer te laten aan de bovenkant en de kruin.

Mid-Length Styles

De langere bezuinigingen van deze lente hebben alles te maken met de overgang van de kortere versies van vorig jaar naar meer moderne stijlen. De Gelaagde Lob brengt lob van vorig jaar naar voren in de toekomst met zachte, schokkerige lagen en een lengte die van korter naar achteren beweegt tot langer aan de voorkant. De Zachte Shag laat de 2016-versie uitgroeien tot een boho-sfeer.

Bardot Bangs die licht en onregelmatig zijn, zullen meisjes helpen die hun lange bobs willen overbrengen. Vraag je stylist om een lengte net onder je jukbeenderen te knippen voor de meest veelzijdigheid.

De Textured Cut is een andere look waarmee je je haar kunt laten groeien met stijl. Vraag om een vierkante, gelaagde snit met puntige uiteinden die net onder de schouders vallen. Van het tegenovergestelde einde van de salon komt The Box Bob, die lagen schuwt ten gunste van een schone kinlengte met een pony aan de zijkant. Denk aan Emma Stone.

Hier is een update als je je bob een tijdje hebt gedragen maar dezelfde lengte wilt behouden. De Slick-Back zal de bob van vorig seizoen opfrissen of je sluisjes van één week-verleden-shampoo verhullen. Stop je 'do achter je oren en strijk de zijkanten glad met stylingcrème voor een look die doorschiet tot in de avond. Kirsten Stewart begon het; je schudt het. Vraag uw kapper om de uiteinden van uw haar uit te dunnen als uw groei te dik is.

Langere lengtes

De keuze ligt tussen de lange en slanke Hadda's of boho-lagen van Cara Delevingne. Hoewel het ontbreken van structuur in bobolagen ervoor zorgt dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn, zal de slanke snit je om de zes tot acht weken terugbrengen naar de salon voor regelmatige trimpartijen.

Veelzijdigheid is de naam van de langspeler. Probeer een hoge paardenstaart, en wikkel het haar rond de basis van de staart om het een fancy randje te geven.

Vlecht er een paar micro vlechten in je lokken om je boho-vibe te vergroten. Accent vlechten nemen een eenvoudige vaststelling 'doe helemaal tot chic. Gebruik een chopstick-krultang om te maken magere spiralen dat je losraakt door te besproeien met water. Verzamel de haarspray als u wilt experimenteren met de ultra-slank, half-up origami stijl haar. Houd je half broodje stroom door de stijl te verzachten en extra slierten haar uit te trekken voor een zachtere kijk op de stijl. Geef jezelf een wet look stijl voor het eerste zwembadfeest, en dollop op mousse voor scrunched, beachy zeemeermin golven.

Aanbevolen: