Vraag om een verlenging als u de belastinglimiet niet haalt
Vraag om een verlenging als u de belastinglimiet niet haalt

Video: Vraag om een verlenging als u de belastinglimiet niet haalt

Video: Vraag om een verlenging als u de belastinglimiet niet haalt
Video: 'Waarom stapt u niet op?' | Sandra vs Rutte 2023, September
Anonim

Trek je hoofd onder het kussen uit, uitstellers en luister: je hebt dit jaar nog drie extra dagen - tot 18 april - om je belastingaangifte in te dienen. Ben je nog steeds niet klaar? Je bent bang dat je het IRS-geld te danken hebt, en je kunt niet betalen? Als u een van die mensen bent die april vrezen, wordt de belastingangst slechter wanneer de deadline voor indienen dichterbij is. Laat je niet verlammen door je zorgen. Het enige dat je niet zou moeten doen, is je hoofd weer onder de dekens leggen en hopen dat alles weggaat. Het zal niet.

Dit is de gemakkelijkste actie: bestand voor een extensie. Doe het zelf of laat uw accountant het voor u doen. Als u nog geen langdurige CPA hebt die weet hoe vaak u dit wilt uitstellen, zoek dan een gerenommeerde storefront, big box, nationaal ketenbelastingsberaad. Je kent die. Vertrouw uw belastingangst niet aan uw nicht Eddy.

De helft van uw zorgen is waarschijnlijk het gevolg van de angst dat u een gehaaste, onvolledige aangifte verprutst en een IRS-audit oproept. Als je een extensie krijgt, krijg je zes maanden extra om dubbele W-2's en 1099's te krijgen om degene die je in een schoenendoos achter in je kast hebt geplakt, te vervangen en in een schoonmaakwaanzin te gooien. De meeste deelstaatregeringen vereisen dat je een extensie bij hen indient, evenals een federale extensie. Regels variëren van staat tot staat.

Als je tijdig een federale extensie aanvraagt, krijg je een boete wegens te late indiening. Het haalt u niet uit het betalen van verschuldigde belastingen. Wees voorbereid om in te schatten wat u denkt dat u verschuldigd bent als u om de verlenging vraagt. U moet dat bedrag uiterlijk op 18 april betalen om te late betaling van rente en boetes te voorkomen.

De andere helft van uw belastingstress kan voortkomen uit de knagende zekerheid in uw maag dat u het zich niet kunt veroorloven het verschuldigde geld te betalen. Als u niet kunt betalen, vraag dan om een betalingsregeling. Neem contact op met de IRS zodra u een schatting van het verschuldigde bedrag hebt. Het betalen van termijnen zal u in de loop van de tijd kosten en rente kosten, maar wetende dat de optie bestaat, kan u veel zorgen verlichten.

De IRS-termijnen afbetalen vóór het einde van de looptijd van de overeenkomst bespaart u geld met lagere kosten en rente. Zodra u hebt vastgesteld dat u het betalen voortijdig kunt beëindigen, neemt u contact op met de IRS en past het bureau uw betalingsbedragen aan.

U kunt overwegen om uw creditcard te gebruiken of een persoonlijke lening af te sluiten om verschuldigde belastingen te betalen. Uw accountant kan u helpen bepalen of het gebruik van dat soort krediet u minder kost dan een IRS-termijnafspraak.

Zou het helpen om je stress te verminderen om te leren dat je niet alleen bent? Verwacht wordt dat bijna 10 miljoen belastingbetalers dit jaar een verlenging zullen aanvragen. Voor meer informatie over het indienen van een extensie, de informatie die u nodig hebt om het verzoek tot verlenging te doen en manieren om te betalen, kunt u hier terecht.

Aanbevolen: