5 tips om gemotiveerd te blijven in je nieuwe trainingsroutine dit voorjaar
5 tips om gemotiveerd te blijven in je nieuwe trainingsroutine dit voorjaar

Video: 5 tips om gemotiveerd te blijven in je nieuwe trainingsroutine dit voorjaar

Video: 5 tips om gemotiveerd te blijven in je nieuwe trainingsroutine dit voorjaar
Video: Kan JIJ het 'PERFECTE LIJF' krijgen? | De waarheid over trainen voor het perfecte lichaam 2023, September
Anonim

Na de hele winter vast te zitten, willen de meeste mensen van het mooie lenteweer profiteren om in vorm te komen. Maar hoe pak je de droom aan om uit je hoofd in vorm te komen en het te realiseren. Omdat, zoals we allemaal weten, het starten van een nieuwe trainingsroutine eenvoudig is. Doorgaan is het lastige gedeelte. En als je het een tijdje niet hebt uitgewerkt, kan het extra lastig zijn om een trainingsroutine bij te houden.

Als je vastbesloten bent om te beginnen met trainen en je niet te laten afleiden (of luiheid), stop dan deze manieren om gemotiveerd te blijven wanneer je dit voorjaar traint.

Begin met het plannen van uw workouts: Val niet in de val als je tijd hebt. Als je dat doet, zul je nooit trainen omdat het nooit bovenaan je actielijst staat. Plan het in uw agenda en u zult eerder geneigd zijn om het te doen.

Kijk naar andere manieren om te trainen: Mix de manier waarop je traint. Je kunt lidmaatschappen van sportscholen, online programma's, groepslessen en / of persoonlijke training doen. Dit zal helpen je workout interessant te houden.

Doe korte trainingen: Een training doen is beter dan helemaal geen training. In plaats van te denken dat je een uur moet trainen om in vorm te komen, moet je 20 minuten trainen. Op die manier kun je jezelf opbouwen en je kunt tenminste zeggen dat je niet zomaar de training hebt overgeslagen.

Koop een workoutbuddy: Je hebt dit misschien al meerdere keren gehoord, maar het is waar. Je kunt jezelf inzetten voor succes door een trainingsmaatje te nemen. Jullie twee kunnen elkaar helpen om aanspreekbaar te zijn bij het vasthouden aan je trainingsplan.

Kies je themalied: Je zult er versteld van staan hoeveel een eenvoudig nummer je manier van doen kan veranderen. Kies een geweldig nummer en gebruik het om tijdens je workout gemotiveerd te blijven.

Aanbevolen: