Ziek voelen? Probeer deze voedingsmiddelen voor deze 6 voorwaarden
Ziek voelen? Probeer deze voedingsmiddelen voor deze 6 voorwaarden

Video: Ziek voelen? Probeer deze voedingsmiddelen voor deze 6 voorwaarden

Video: Ziek voelen? Probeer deze voedingsmiddelen voor deze 6 voorwaarden
Video: 6 jaar GHB VERSLAAFD in het GEHEIM 2023, September
Anonim

Als je last hebt van hoofdpijn, sinusproblemen, misselijkheid, vermoeidheid of hersenmist, grijp dan niet meteen over het medicijn. Er zijn enkele eenvoudige voedselremedies die een injectie waard zijn en die u de chemische bijwerkingen besparen. Bekijk enkele algemene voorwaarden hieronder en voedingsmiddelen die perfect zijn om ze te verhelpen:

Diarree Als je last hebt van een vreselijke race, probeer dan een sportdrank of Pedialyte te drinken. Drink het terwijl het actief is om de vloeistoffen die je verliest te vervangen.

Hoofdpijn Lijdt aan een barstende hoofdpijn? Het eten van Marokkaanse linzensoep gevuld met kruiden zoals kurkuma en kaneel die helpt de bloedvaten in het hoofd te ontspannen.

Sinusproblemen Heb je last van pijnlijk sinus? Eet iets pittigs.

Keelpijn Wanneer de seizoenen veranderen, is het eerste teken van verkoudheid meestal een zere keel. Probeer soep te eten die gemaakt is met hete, dunne bouillon zoals kipnoedelsoep of groentesoep. Deze soepen gevuld met knoflook en kruiden helpen congestie te verminderen en ondersteunen tegelijkertijd je immuunsysteem.

Vermoeidheid Als je het gevoel hebt dat je deze dagen op E rent, heb je misschien een voedzame boost nodig. Er zijn veel dingen die kunnen helpen, maar begin met een lommerrijke groene salade gegarneerd met andere groenten en gegrilde zalm. Deze voedingsmiddelen zullen je energieniveau op natuurlijke wijze verhogen. Probeer ook dingen als koffie te vermijden.

Spanning De stille killer stress zal iedereen verrassen. Als u hulp nodig heeft bij het ontspannen, drink dan een combinatie van kamille en muntkruidenthee.

Aanbevolen: