Beauty Secrets for the Morning After
Beauty Secrets for the Morning After

Video: Beauty Secrets for the Morning After

Video: Beauty Secrets for the Morning After
Video: Early Morning Beauty Tips I Follow That Worked Wonders! | Tips that will transform your life✨ 2023, December
Anonim

Een te veel champagne-toast, late nachten en eindeloze reisdagen tijdens de vakantie? Als al dat vieren je met een saaie, vlekkerige huid en gezwollen ogen heeft achtergelaten, probeer dan mijn geheimen van top insider schoonheid om te zien alsof je uren slaap hebt doorgebracht op vakantie in St. Barts.

Dr. Dennis Gross
Image
Image

Insider Secret … om je huid op te fleuren

Het geheim om wakker te worden met een stralende huid? Dr. Dennis Gross's expertlijn voor huidverzorgingsproducten heeft twee van mijn favoriete producten op de markt: Ferulic Acid + Retinol Brightening Solution ($ 125) en Hydra-Pure Vitamine C Brightening Serum ($ 95). Ze werken echt als magie! Ze zitten vol met krachtige vormen van vitamine C en retinol voor maximale opheldering en anti-verouderingsvoordelen, die een stevige, heldere, stralende huid onthullen.

Talika
Image
Image

Insider Secret … om je peepers te de-puffen

Gezwollen ogen? Na tal van ochtendkreten op The Today Show of late nachten op QVC, is mijn geheim voor heldere, gerevitaliseerde ogen Talika's Eye Decompress ($ 32). Het is een reisvriendelijk, gemakkelijk te gebruiken masker dat ogen die vermoeid zijn onmiddellijk verfrist en kalmeert.

MEER: All About Eyes

Nars
Image
Image

Insider Secret … voor Bright Eyes

Noodzaak om binnen enkele seconden helderdere, mooiere ogen te faken? Probeer dit onschatbare geheim dat ik decennia geleden van tv leerde. Lijn alleen de binnenrand van je ogen af met een zacht, naakt (niet wit!) Eyeliner potlood. Een van mijn favorieten is Nars Larger Than Life in Rue Bonaparte ($ 23).

Estee Lauder
Image
Image

Insider Secret … voor Luscious Lips

Kijk direct beter met een veeg van met vocht doordrenkte glans in een zonnig, teint verwarmend koraal. Ik ben dol op de Pure Color Sequin Finish Gloss van Estee Lauder ($ 22,50).

Het heeft een hoogglansglans, talrijke tinten en hints van lovertjesglitter voor een perfecte steenbolk die je hele gezicht opfleurt. Laat de glitter je niet laten schrikken. Vertrouw me, je ziet er niet uit alsof je de lippenstift van je tiener hebt geleend.

QUIZ: Je beste lippenstiftkleur

Nars
Image
Image

Insider Secret … voor een zonovergoten teint

Wakker wordende doffe, zonovergoten winterhuid met een glinsterende bronzingpoeder. De kunst is om het licht (niet overdrijven!) Je wangen en voorhoofd met een grote bronzerborstel af te stoffen om je hele gezicht op te fleuren. Mijn favoriet - die een cult volg heeft - is Nars Bronzing Powder in Laguna ($ 34).

QUIZ: Hoe gezond is je lichaamshuid?

Aanbevolen: