Inhoudsopgave:

Wangborstels: welke doet wat?
Wangborstels: welke doet wat?

Video: Wangborstels: welke doet wat?

Video: Wangborstels: welke doet wat?
Video: [Упаковка] Содержимое сумки для двухдневной поездки 🧳Ознакомление с содержимым чемодана☺️ 2023, December
Anonim
Het doet er niet toe hoe geweldig je blush of bronzer is, zonder het juiste gereedschap om ze toe te passen, je zult nooit een onberispelijke, natuurlijke uitstraling krijgen. Ik heb dit op de harde manier geleerd. Toen ik een tiener was, waren er maar een handvol slecht gemaakte, krassende penselen in de winkels. Het gebruik van je vingers was vaak de betere optie!
Het doet er niet toe hoe geweldig je blush of bronzer is, zonder het juiste gereedschap om ze toe te passen, je zult nooit een onberispelijke, natuurlijke uitstraling krijgen. Ik heb dit op de harde manier geleerd. Toen ik een tiener was, waren er maar een handvol slecht gemaakte, krassende penselen in de winkels. Het gebruik van je vingers was vaak de betere optie!

Maar zelfs dat was niet altijd ideaal. Dus ik kwam soms terecht met modderige of clownwangetjes, of niet-gemengde blosjes op de wangen. Geen goede looks! Maar als we ooit de juiste tools niet hadden, nu hebben we er te veel. Wangborstels zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, elk het best geschikt voor een ander product of een andere techniek.

Welke moet je kopen en welke zijn niet nodig in je persoonlijke set? Lees verder om erachter te komen:

Image
Image

Angled Cheek Contour Brush

Deze borstel heeft een schuine tip die perfect op de jukbeenderen past (om de jouwe te vinden, gewoon je wangen in te zuigen), zodat je ze gemakkelijk kunt vormgeven en vormen. Pak gewoon wat bronzer of blush op en breng het direct op je jukbeenderen aan. Gebruik dan korte streken om het uit te smeren en naar je oren toe te banen. Kies voor het beste resultaat een penseel met een dichte en stevige, maar zachte borstelharen.

Mijn favoriete contourenborstel met hoekige wang is van MAC. Hoewel een beetje prijzig, is de 168 grote hoekige contourborstel ($ 35,00) een investering die jaren meegaat. Mijn enige probleem met het is de kleur. Die witte haren worden zo vies!

Als je niet van witte haren houdt, kun je Laura Mercier Angled Cheek Contour Brush ($ 45,00) proberen, die zowel voor highlighting als voor contouren kan worden gebruikt. Met een budget? Kies voor E.L.F. Studio Angled Blush Brush ($ 3,00). Hun studiolijn heeft me nog nooit in de steek gelaten.

Image
Image

Blush Brush

Dit type borstel heeft grote en dichte, maar donzige, borstelige haren die taps toelopen aan de punt om deze een afgeronde vorm te geven. Hierdoor kan het een flinke dosis blush opnemen en het gemakkelijk wegwerken. Als je, net als ik, een bleke huid hebt, gebruik deze borstel dan alleen met bleke en medium gepigmenteerde blosjes, anders zie je er misschien als een clown uit!

Vrijwel elk merk maakt dit soort penseel. Mijn huidige favoriet is E.L.F. Studio Blush Brush ($ 3,00). Ik heb het al jaren en het gaat nog steeds goed. Een andere goede optie is MAC 116 Blush Brush. Nogmaals, prijzig, maar de moeite waard. Je kunt gewoon niet fout gaan met een MAC-brush.

Image
Image

Bronzer Brush

De beste bronzerborstels hebben een afgeronde kop, wat zorgt voor een meer gelijkmatige aanbrenging. Deze borstel is niet ontworpen voor contouren en is ideaal voor het aanbrengen, verspreiden en wervelen van bronzers overal op je gezicht, inclusief wangen, voor die mooie sunkissed-look.

Als de prijs geen probleem is, is Nars Bronzing Powder Brush # 11 ($ 52.00) goed. Als u liever iets goedkoper wilt, kiest u voor Eco Tools Bamboo Bronzer Brush ($ 11,99). Als u iets wilt dat u gemakkelijk overal in uw tas bij u kunt dragen, kunt u overwegen Real Techniques Retractable Bronzer Brush ($ 12,99).

Image
Image

Ventilatorborstel

De borstel met de meest onderschatte make-up ooit, zowel nuttig als veelzijdig. Oorspronkelijk uitgevonden om overtollig poeder en neerslag van het gezicht en ooggebied te verwijderen, kan een waaierborstel ook worden gebruikt om een beetje stof van markeerstift net boven je jukbeenderen aan te brengen of, voor degenen die slechts een zweem van flush op hun wangen willen, een zeer pure laag blos.

De perfecte waaierdruppel heeft borstelharen die zowel luchtig als licht aanvoelen op je huid. Gelukkig is er echt geen reden om er een uit te geven. Zowel Eco Tools ($ 6,99) en E.L.F ($ 3,00) maken goedkope ventilatorborstels die heel goed werken.

Image
Image

Platte contourborstel

Deze borstel is ideaal voor contouren en beeldhouwen en heeft een platte kop die moeiteloos schaduwen en hooglichten op je gezicht creëert om je favoriete functies te spelen. Zoek naar synthetische haren als u van plan bent om het te gebruiken met een crème product. Voor poeders werken natuurlijke haren het beste.

Real Techniques 301 Flat Contour Brush ($ 25,99), onderdeel van de Bold Metals-collectie, is zowel nuttig als mooi. Als je het niet erg vindt om meer uit te geven, is de Contourpenseel van de MAC 163 Flat Top een andere geweldige optie.

Image
Image

Spits met puntige blos

Dit is een draai aan de klassieke pluizige blozenborstel. Het heeft een dicht, groot lichaam en een punt die zorgt voor een vlekkeloze blush-applicatie. Elk. Single. Tijd. De tip pakt minder product op dan een normale, donzige, blozende borstel, waardoor je zelfs de meest gepigmenteerde blosjes kunt aanbrengen zonder clownwangetjes te krijgen. Als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer terug!

Maar welke te krijgen? Niet veel merken maken dit soort penseel tot nu toe. Het beste komt van Hakuhodo. Het heet S103 Powder Blush Brush Pointed en verkoopt voor maar liefst $ 97,00! Een goedkopere, maar grotere (het zal niet zo goed werken als je een klein gezicht hebt) optie is Nars Yachiyo Brush # 27 ($ 55,00).

Image
Image

Stippling Blush

Een meanderende borstel heeft een ontwerp met twee lagen. Een donkere set van dichte, maar korte, natuurlijke borstelharen en een lichtere set lange en dunne synthetische haren. Hierdoor kan het twee lagen product oppakken, wat resulteert in een ander uiterlijk afhankelijk van de druk die u gebruikt.

Breng de blos aan met een zware hand en je ziet er intenser uit. Gebruik een lichte hand en je bereikt een natuurlijke pure afwerking. Dit maakt deze borstel een geweldige optie voor zowel crème als hoog gepigmenteerde poederborstels. Als je voorzichtig bent, overdrijf je ze nooit.

MAC maakt verschillende meanderende penselen. De beste voor wangproducten is de 188 Small Duo Fiber Face Brush ($ 35,00).Het geldt blozen als een droom, en kan ook worden gebruikt voor foundation, markeerstift en concealer. Het is heel veelzijdig. Een goedkoper en vrouwelijker (het is roze!), Optie is Real Techniques Stippling Blush ($ 9,99).

Hoeveel wangborstels gebruik je? Welke zijn jouw favorieten?

Aanbevolen: