Inhoudsopgave:

Productbeoordeling: Avene Skin Recovery Cream
Productbeoordeling: Avene Skin Recovery Cream

Video: Productbeoordeling: Avene Skin Recovery Cream

Video: Productbeoordeling: Avene Skin Recovery Cream
Video: Avène Skin Recovery Cream Review | Why You Need this Moisturizer 2023, December
Anonim
Image
Image

Naam: Herstel van de huid Crème Merk: avene Grootte: 40ml Prijs: $34.00

Van de website van Avene: Kalmerende crème, speciaal ontwikkeld voor de van nature gevoelige huid (redelijk, dun, gevoelig voor roodheid) of huid die gevoelig is geworden door klimatologische omstandigheden, overmatige reiniging, drogende cosmetica of dermatologische behandelingen. Het kalmeert irritatie snel, helpt de hydrolipidenfilm te herstellen en biedt een langdurige bescherming. De formule is speciaal ontwikkeld met een minimum aan ingrediënten, allemaal geselecteerd op hun zachtheid.

Wat ik leuk vond: - lichtgewicht textuur, zinkt snel naar binnen - hydrateert de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft - creëert een beschermende barrière die voorkomt dat water verdampt en externe agenten de huid binnendringen - zachtaardig, irriteert de huid niet

Wat ik niet leuk vond: - Zeer eenvoudige formule - niet vochtinbrengend genoeg voor een zeer droge huid

Een droge, intolerante huid kan een nachtmerrie zijn. Het wordt helemaal rood, begint te schilferen en wordt gevoelig voor allerlei irritaties. Soms lijkt het erop dat alles wat je erop doet, grote schade aanricht. * Zucht *

Avène wil te hulp komen. De Skin Recovery Cream beweert irritaties snel te kunnen kalmeren, de hydrolipidenfilm te helpen herstellen en een langdurige bescherming te bieden. Hoe bereikt dit alles?

Minerale oliën. Ben je afgeschrikt? Veel zijn. Minerale olie is afgeleid van olie, wat voor sommige mensen voldoende is om te weigeren het te gebruiken. Ze zijn bang dat het kanker of andere gezondheidsproblemen zal veroorzaken. Maar dat doet het niet. Cosmetische minerale olie, de enige soort die mag worden gebruikt in cosmetica, moet een rigoureus zuiveringsproces ondergaan om het te ontdoen van alle gifstoffen en onzuiverheden. Dus het is veilig.

Maar is het effectief? Yep. Een van de meest vochtinbrengende ingrediënten die tegenwoordig beschikbaar is, minerale olie werkt door het creëren van een beschermende barrière op de huid. De huid heeft al een eigen beschermende barrière. Wanneer het intact is, is de huid zacht, soepel en gehydrateerd.

Maar wanneer het kapot is (slecht weer, schade door de zon, uitdrogende reinigingsmiddelen en te sterke huid zijn slechts enkele van de dingen die het kunnen beschadigen), kan het water verdampen en bacteriën binnendringen in het lichaam. Het is dit dat tot droogheid leidt en irritaties veroorzaakt.

Dat is wanneer minerale olie binnenkomt. De barrière die het creëert, voorkomt waterverlies, herstelt de hydrolipidenlaag van de huid en biedt bescherming tegen externe middelen die nu niet in kunnen komen. Nu de barrièrefunctie van de huid is hersteld, kalmeren irritaties.

Dus, ja, Avene Skin Recovery doet wat het beweert, wat een goede zaak is. Maar ik ben een beetje teleurgesteld dat het werkingsmechanisme zo eenvoudig is. Minerale olie is inderdaad een goede keuze voor een crème die is ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid, maar ik had graag enkele ontstekingsremmende middelen gezien, en misschien ook anti-oxidanten en SPF.
Dus, ja, Avene Skin Recovery doet wat het beweert, wat een goede zaak is. Maar ik ben een beetje teleurgesteld dat het werkingsmechanisme zo eenvoudig is. Minerale olie is inderdaad een goede keuze voor een crème die is ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid, maar ik had graag enkele ontstekingsremmende middelen gezien, en misschien ook anti-oxidanten en SPF.

In plaats daarvan is de formule vrij eenvoudig. Naast minerale olie bevat het glycerine, dat helpt bij het aanvullen van vocht in de huid door wat aan te trekken uit de omgeving. De andere ingrediënten zijn slipmiddelen (ze laten het product soepel glijden), emulgatoren (voorkomen dat de olieachtige en waterige delen van een formule scheiden) en conserveermiddelen.

Zelfs de Thermal Spring Water Avene is zo beroemd om zijn vrij onopvallend. Alle onderzoeken die enthousiast zijn over de vermeende voordelen voor de huid, werden door het merk uitgevoerd. Maar in ieder geval bevat de crème geen geur, alcohol of andere irriterende ingrediënten die soms zelfs sluipen in producten die speciaal zijn geformuleerd voor de gevoelige huid.

Genoeg over de ingrediënten. Laten we het nu over de textuur hebben. Dat is licht van gewicht, verspreidt zich gemakkelijk over de huid en absorbeert snel. Maar dit betekent ook dat het niet hydrateert genoeg voor een zeer droge huid. Ik zou ook zeggen dat het beter presteert in de zomer dan in de winter. Maar nogmaals, dat hangt er vanaf hoeveel het weer je huid uitdroogt.

Dus, is het de moeite waard om te kopen? Dat hangt ervan af. Persoonlijk hou ik er niet van om geld uit te geven aan moisturizers met heel simpele, zij het effectieve, formules. Ik wil iets dat zowel hydrateert als helpt tegen vroegtijdige veroudering. Deze hydrateert alleen. Maar als u dat goed vindt en u hebt een zeer gevoelige, voor irritatie gevoelige huid die overal op reageert, dan is een basisformule met weinig ingrediënten als deze de moeite waard om te overwegen.

ingrediënten Avene Thermal Spring Water, Mineral Oil, Cyclomethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Squalane, Benzoic Acid, Carbomer, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Triethanolamine

Verkrijgbaar bij: Amazon, Derma Store en Escentual

Samenvatting Avene Herstel van de huid Crème heeft een lichtgewicht textuur en een zeer eenvoudige formule die de huid hydrateert (zolang hij niet erg droog is), waardoor hij zacht en soepel blijft. Zacht, het irriteert de huid niet.

Beoordeling: 3.5 / 5

Aanbevolen: