Werk uw garderobekast op
Werk uw garderobekast op

Video: Werk uw garderobekast op

Video: Werk uw garderobekast op
Video: Makeover kledingkast en werkplek I Woonfrustratie S5 #5 2023, December
Anonim
Met dank aan TopShop / Piperlime.com
Image
Image

Maak de taille die je altijd al wilde hebben …

… in een kleurgeblokkeerde peplum-jurk (een moderne kijk op het verfijnde silhouet). Een vol flirtachtig, flirty peplum-detail knipt in je natuurlijke taille, en voegt welkomsvolume toe aan een rechtlijnig figuur. Strategische kleurblokkering zal de illusie blijven creëren van een zandloperfiguur, door het lichaam op te splitsen in afzonderlijke secties. Draag met een gedurfde, gouden statement ketting en je bent klaar voor je promotie.

Tinley Road Peplum-jurk (rechtsboven), $ 69, piperlime.com.

QUIZ: Wat is je lichaamsvorm?

Slanke heupen en een buikje verstoppen …

… in een gestructureerde blazer met een langere lengte. Een lange lengte scheert effectief over heupen en dijen voor een natuurlijk afslankend effect. Structuur en strakke lijnen maken je midden een beetje kleiner, om eventuele extra bobbel tegen te gaan. Stroop je mouwen op om te pronken met slanke polsen en een stapel fantastische armbanden - een directe manier om je stijl te versterken en er gepolijst uit te zien voor op kantoor.

Ponte Rolled Sleeve Blazer (linksboven), $ 70, topshop.com.

Rok met dank aan J. Crew / Pants met dank aan Piperlime.com
Image
Image

Sloot standaard zwart

De meeste werkkasten kunnen saai en ongeïnspireerd zijn. Voeg wat flair toe aan uw functionele kantoorbasis, zoals met deze aqua-kokerrok, roze gevoerde smokingbroek of bijgesneden kobaltbroek. Zorg er wel voor dat je de gewaagde tinten in evenwicht brengt met neutrale tinten (denk aan crèmekleurige vesten of houtskoolblouses).

J. Crew Sterling Skirt in Retro Jade (linksboven), $ 148, jcrew.com; Rachel Roy Cropped Pant (boven centrum), $ 228, piperlime.com; Milly Kiera Tuxedo Pant (rechtsboven), $ 285, piperlime.com.

Met dank aan Piperlime.com
Image
Image

U kan draag dierenprints …

…werken! De sleutel is om te zoeken naar luxe stoffen en rijke juweelkleurige kleuren voor de herfst, zoals in deze prachtige smaragdgroene zijden blouse. (Ik ben dol op deze onverwachte en frisse schaduw.) Kijk gepolijst en professioneel (geen feestmeisje) door te combineren met zwarte klassieke broeken en praktische pumps.

Uitrusting Brett Diamondback Python Print Zijden blouse, $ 248, piperlime.com.

MEER: Jurk voor je lichaamsvorm

Meer stijltips nodig voor het creëren van de meest flatteuze garderobe? Jacqui's debuut-stijl boek, "The Wow! Factor: Insider Style Secrets voor elk lichaam en elk budget "(Penguin), is beschikbaar voor pre-order!

Aanbevolen: