De schoonheidsroutine van LeAnn Rimes is intenser dan de uwe
De schoonheidsroutine van LeAnn Rimes is intenser dan de uwe

Video: De schoonheidsroutine van LeAnn Rimes is intenser dan de uwe

Video: De schoonheidsroutine van LeAnn Rimes is intenser dan de uwe
Video: Quieres TENER un CABELLO HERMOSO?|Haz esto y lo lograrás 2023, Oktober
Anonim

Als je dacht dat je schoonheidsroutine te complex was, wees gerust dat je niets hebt over LeAnn Rimes. In een recent interview met Into The Gloss, de country-zanger deelde de lengtes waar ze naar toe gaat om op haar schoonheidsspel te blijven en dat is geen sinecure. Ze begint met het nemen van ongeveer 40 vitaminen per dag:

"Ik ben een grote vitaminepersoon. Ik neem als 20 pillen 's morgens en 20' s nachts - visolie, prenatale vitamines, probiotica, biotine … Ik heb een kruidendokter waar ik mee werk en die me op een heleboel verschillende dingen heeft gebracht. Ik ben heel strikt om ervoor te zorgen dat ik ze neem."

Daarna gaat ze naar haar thuisgymnastiek om haar conditie op te doen. Alsof het brengen van de elliptische huis was niet genoeg, ze spray ook bruin vanuit het comfort van haar eigen huis:

"Mijn assistent, Kiki, en ik vind het heerlijk om zoveel kleur te spuiten, dat we uiteindelijk een machine kochten en elkaar begonnen te besproeien. De machine is ongeveer $ 500, dus we besparen zoveel geld. We doen het een of twee keer per week. Het is als een wasstraat."

Vrienden, wist je dat? Personal spray tan-machines zijn slechts $ 500! En dat hoort ookopslaan jouw geld! Rimes deelde ook details over een 7-stappen gezichtsroutine en onthulde dat haar extensions haar in staat stellen om weg te komen door haar om de drie tot vier dagen alleen te wassen. Dat is rustig genoeg, toch?

7 beroemdheden die je huidproblemen delen (maar je zou het nooit weten)

Haar commentaar op haar routine leidde tot een verrassende hoeveelheid onderzoek. Zeker, haar routine klinkt extreem, maar in vergelijking met de meeste vrouwen in het land van beroemdheden, is het eenvoudig. Het is ook de moeite waard om te onthouden dat het interview bedoeld was om uitsluitend te focussen op haar schoonheidsregime, dus daar kwam ze over praten. De vrouw is een ster - heet zijn is bijna een standaard voor haar werk! Ik weet niet zeker waarom ze zo sterk is om haar te verdedigen. Misschien komt het omdat ze er als een soort van af komt - snik - mens? Een interviewcitaat van Rimes zelf vat het het beste samen:

Ik denk dat we als vrouwen voortdurend worden beoordeeld op alles wat we doen en zeggen en dragen. Ik zou liegen als ik zei dat ik er niet over nadacht, maar tegelijkertijd zijn er momenten waarop het me gewoon niets kan schelen. '

In dat geval, doe je meid. Neem alle vitamines die je hartje begeert LeAnn.

Waarom u Vitamine D, "The Sunshine Vitamin" niet moet negeren

Aanbevolen: