Deze diepe conditioner zal je haar nieuw leven geven
Deze diepe conditioner zal je haar nieuw leven geven

Video: Deze diepe conditioner zal je haar nieuw leven geven

Video: Deze diepe conditioner zal je haar nieuw leven geven
Video: Do THIS if you want LONG hair! Deep Conditioning My Relaxed Hair 2023, Oktober
Anonim

Amika Nourishing Masker conditioneert en herstelt haar met zijn geheime "wonder ingrediënt" Duindoornbes (Obliphica) olie. Ik heb dik krullend haar dat na het shamponeren erg droog wordt, dus ik ben op zoek naar een goede conditioner om de glans van mijn haar geruime tijd te herstellen.

Image
Image

Artikel: Amika: Nourishing Mask

Prijs: $40

Wij denken:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hoe het eruit ziet, hoe het voelt: Het masker voelt aan als een dikkere conditioner en heeft een squishy consistentie. Het wordt geleverd in een kleurrijke, mooie twist-off-top pot die groot genoeg is om comfortabel uw hand in te steken en een royale hoeveelheid uit te scheppen voor toepassing.

Hoe te gebruiken: Het masker kan worden gebruikt als een wekelijkse behandeling of een dagelijkse diepe conditioner om sloten gevoed en gehydrateerd te houden. Breng na het gebruikelijke shampoo- en conditioneringsregime het masker onnodig aan op vochtig haar, vooral let op de uiteinden. Laat het drie tot vijf minuten intrekken om de beste resultaten te krijgen! Was alles af met warm water.

resultaten: Na slechts één gebruik was mijn haar merkbaar glanzender en sterker. Mijn haar heeft de neiging veel te verliezen, maar na gebruik van het masker was er veel minder breuk dan regelmatig. Ik was zo enthousiast over de resultaten, dat ik het haarmasker aan mijn moeder aanbeveelde (wat ik later betreurde omdat ze het zo leuk vond en het eigenlijk allemaal gebruikte). Amika Nourishing Mask is een must-have voor deep-conditioner voor iedereen die zijn sloten wil revitaliseren en hydrateren. Ik ontving Amika Nourishing Mask als een sample, maar ik zou het zeker voor mezelf kopen. Ik heb al een ander flesje voor mezelf besteld voor als het op is!

Aanbevolen: