Beste strandbedekkingen voor uw lichaamsvorm
Beste strandbedekkingen voor uw lichaamsvorm

Video: Beste strandbedekkingen voor uw lichaamsvorm

Video: Beste strandbedekkingen voor uw lichaamsvorm
Video: MAROKKO 2021!! MOOISTE STRAND-HAMAM VAN DE RIF!! 2023, December
Anonim
Courtesy of Everything But Water en Shopbop.

Op het strand of in het zwembad dit weekend? Voeg een stijlverklaring toe door een glamoureuze cover-up over je favoriete badkleding te laten glijden. Hier, de besten die nu je sexy lichaamsvorm zullen vleien.

MEER: Wat is je lichaamsvorm?

Als u een liniaal bent, maakt u bochten met een romper.

Kies voor al mijn lieftallige lieverds een coverup die de illusie geeft weelderige rondingen te hebben. Een romper doet dit door te helpen bij het maken van verschillende secties op de juiste plaatsen, op het breedste deel van je heupen en over de buste. (Het is lastiger om dit uit te trekken met een andere vorm dan een slank figuur, zo pronken het, mijn schat!)

Jongensachtige frames moeten uitzien naar stukken met ultra-vrouwelijke franjes, zoals ruches, kant of oogjes om je meisjesachtige kant te spelen.

Kish Gauzes romper, boven links, $ 44

Als je een zandloper of driehoek hebt, minimaliseer je de heupen met een verfraaide kaftan.

Een wijde boothalslijn onthult een sprankje sexy schouders en decolleté. Met de verfraaiingen bovenop, worden alle ogen omhoog getrokken en weg van een gebogen onderste helft.

Kies een uitlopende stijl die over je bovenbenen scheert (niet omhelst) - een die zachtjes van het lichaam valt zonder extra volume toe te voegen. Een drijvend, zijdeachtig textiel in een met waterverf gewassen print helpt ook om een optische illusie van afslanken te creëren. Vertrouw me, niemand zal je onderste helft opmerken in deze prachtige Swarovski-kristallen ingelegde kaftan.

Camilla Safari Tiger veterschoen, rechts boven, $ 565

Als je een cirkel bent, verdeel je midden met een open kaftan met heupriem.

Hoffelijkheid van alles behalve water.

Hier is de truc om de illusie van een kleine taille te creëren: ga voor open voorhoofdige, losjes gebonden kaftans. Aan de zijkant verzamelde, taille-cinching stijlen helpen bij een natuurlijke taille. Je kunt ook slip-ups gebruiken met een diepe V-halslijn, die naar het midden van je lichaam wijst en de aandacht wegtrekt van de zijkanten.

Jantzen waist-tie vest, rechts, $ 54

Als je een zandloper of een omgekeerde driehoek bent, verzwak dan een vollere bovenste helft met een verduisterend jurkje met een V-hals.

Het draait allemaal om het balanceren van je bovenste helft. Diepe V-halzen zorgen voor precies genoeg door het strand gebruinde huid om te laten zien. Ga niet voor hoge halslijnen, omdat ze je buste te veel benadrukken, en op zoek gaan naar stijlen met langere of belvormige mouwen, om het oog op natuurlijke wijze naar buiten te trekken, waardoor een mooie balans en verhouding tot je lichaam wordt verkregen. Uitlopende stijlen of gecanneleerde zoomlijnen zorgen voor een vollere buste.

Laura's coverup van Melissa Odabash, linksonder, $ 190

Een cover-up die flatterend is voor alle figuren

Wilt u er in een oogwenk sensationeel uitzien? Probeer een uitgeprinte sarong die zo geschikt is voor alle lichaamsvormen. Met sarongs en pareo's kun je ze op elke gewenste manier vastbinden of draaien. Ik draag ze altijd bij de top van de heupband om een trimmerdaille te creëren. Bind ze ook een beetje uit het midden - een geheime insiderstijl om de illusie van een dunner torso te creëren.

Gottex Riley pareo, rechtsonder, $ 168

Met dank aan Melissa Odabash en Gottex.

Aanbevolen: