Katie Holmes start 2013 met een schoonheid-volle knal
Katie Holmes start 2013 met een schoonheid-volle knal

Video: Katie Holmes start 2013 met een schoonheid-volle knal

Video: Katie Holmes start 2013 met een schoonheid-volle knal
Video: Best of Beauty 2013! (Yearly Favorites) 2023, September
Anonim

Een paar maanden geleden vingen we de wind op dat Katie Holmes het nieuwe gezicht zou worden, en de eerste de beste daarvan, Bobbi Brown-make-up. Maar de nieuw single Holmes begint in 2013 sterk. Holmes is zojuist aangekondigd als mede-eigenaar en allereerste beroemdheid woordvoerder voor Alterna Haircare.

"Katie inspireerde ons door gracieus te evolueren van een actrice naar een veelzijdig kunstenaar, ontwerper en stijlicoon," zegt Joan Malloy, president / CEO van Alterna Haircare. "Alterna is al jarenlang het best bewaarde geheim van haarverzorging, maar dat gaat veranderen. We zijn ervan overtuigd dat het toevoegen van Katie's natuurlijke schoonheid, prachtig haar en creatieve instincten aan onze state-of-the-art, resultaatgerichte haarverzorgingsverzameling een baanbrekende combinatie zal zijn."

"Ik ben er echt trots op deel uit te maken van dit bedrijf - niet alleen omdat de producten ongelooflijk zijn, maar omdat hun 'toegankelijke luxe' en 'vrij van' filosofie me echt aanspreekt, 'zegt Katie. "Ik vind het heerlijk dat Alterna natuurlijke en biologische ingrediënten gebruikt en blijft weg van agressieve chemicaliën zoals sulfaten en parabenen. Het is goed voor mijn haar en goed voor de aarde, dus ik voel me goed bij het gebruik ervan."

De nieuwe campagne is de grootste sinds de introductie van het bedrijf. Naast de campagne en een nieuwe e-commercesite zou het merk werken aan een aantal nieuwe lanceringen die in het vroege voorjaar worden uitgebracht.

Verwacht de nieuwe Alterna-advertenties rond maart te zien. Wil je zien waar alle hype nu over gaat? Holmes crediteert deze producten voor haar prachtige bruine lokken: Kaviaar Anti-Ageing Vocht Shampoo & Conditioner ($54), Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Oil Mist ($ 24) en Bamboestijl doorschijnende droge shampoo ($22).

Aanbevolen: