10 Dode weggeefacties dat uw borsten nep zijn
10 Dode weggeefacties dat uw borsten nep zijn

Video: 10 Dode weggeefacties dat uw borsten nep zijn

Video: 10 Dode weggeefacties dat uw borsten nep zijn
Video: Should You Replace Your Breast Implants after 10 Years? 2023, December
Anonim

Sommige borstvergrotingen zijn zo goed dat je niet kunt zien dat ze niet natuurlijk zijn - andere liggen mijlenver weg. Dit zijn de beste weggeefacties waarvan je niet iemand voor de gek houdt.

1. Je borsten staan te dicht bij elkaar. Echte borsten raken elkaar niet de hele tijd, tenzij je een BH of een strakke top draagt. Natuurlijke borst heeft meestal een ruimte tussen hen in.

2. Je borsten zitten te hoog op je borst. De bovenkant van de borsten zou moeten beginnen waar de oksels zijn. Als de borsten hoger zitten dan dit, zijn ze waarschijnlijk nep. "High-profile implantaten zullen er vaak meer uitgesproken uitzien dan matige of low-profile implantaten", zegt Torrance, CA, plastisch chirurg Linda L. Swanson, MD.

3. Je borsten zijn te rond. Echte borsten zijn geen perfecte cirkels. Als de borsten van een vrouw meer op watermeloenen dan op peren lijken, is dat een veelbetekenend teken dat het implantaten zijn. "Als de borst te rond is, te vol in het bovenste gedeelte en de ribben zichtbaar zijn boven de borstheuvel, dan is het veilig om aan te nemen dat de borsten vergroot zijn", zegt Peoria, IL, plastisch chirurg John Eric Lomax, MD. Het is zeldzaam, maar niet helemaal ongewoon, voor iemand die genetisch erg dun is om grote, ronde borsten te hebben.

4. Je borsten hebben geen natuurlijke helling. Natuurlijke borsten hoek naar beneden aan de onderkant van de borst. Grote, ronde implantaten hebben geen helling.

5. Er is een opening tussen je borsten waardoor ze ver uit elkaar lijken te lijken. Implantaten die te groot zijn voor uw lichaam of die in een te kleine borstzak zijn geplaatst, kunnen ervoor zorgen dat het gebied tussen de borsten wijd en benig lijkt.

6. Je borsten zijn moeilijk. Dr. Lomax zegt dat het gebruik van het verkeerde type implantaten ervoor kan zorgen dat de borsten te stevig lijken en niet op een natuurlijke manier bewegen met een normale lichaamsbeweging. Soms wordt het juiste implantaat gebruikt, maar het lichaam ontwikkelt een capsulaire contractie, waardoor de borsten ook te stevig kunnen worden.

7. Je borsten zijn gebobbeld, gegolfd, gerimpeld of ingesprongen. Rimpels ontstaan door agressieve ontleding en snijden van de spier bij het maken van de zak (deze bevat meestal implantaten die te groot zijn voor het lichaam). De spier wordt beschadigd en de huid rimpel of wordt ingesprongen. "Te groot gaan verdunt het weefsel en veroorzaakt kabbelen", zegt Dallas plastisch chirurg William P. Adams, Jr., MD. Dunne patiënten met zoutoplossing of getextureerde implantaten, vooral als ze zich voor de spier bevinden, hebben mogelijk meer last van rimpels, aldus La Jolla, CA, plastisch chirurg Robert Singer, MD.

8. De huid is uitgerekt. Door een te groot implantaat in een van nature kleine borst te plaatsen, wordt de huid uitgerekt, wat kan resulteren in een onnatuurlijke aanblik. "Het is alsof je een maat van 10 voet in een schoen van maat 6 knijpt. Het past gewoon niet en het resultaat is geen mooie borstvorm, "zegt Dr. Adams.

9. Het onderste deel van je borsten is overmatig vol. Teveel volheid in het onderste deel van de borsten is een indicatie voor een operatie (hoewel sommige patiënten dit ontwikkelen van natuurlijke veroudering zonder implantaten).

10. Je hebt borsten aan de zijkant. Als uw implantaten te groot of te breed zijn voor uw kader, kunnen ze naar de zijkant springen en een ongewone look geven. Dit kan worden vermeden door ervoor te zorgen dat de breedte van het implantaat de breedte van de borst niet overschrijdt.

Aanbevolen: