Face Paint door Lisa Eldridge: De heetste make-upboeklancering van het jaar
Face Paint door Lisa Eldridge: De heetste make-upboeklancering van het jaar

Video: Face Paint door Lisa Eldridge: De heetste make-upboeklancering van het jaar

Video: Face Paint door Lisa Eldridge: De heetste make-upboeklancering van het jaar
Video: Best and Worst Makeup Moments in History #FacePaintBook 2023, September
Anonim
Lisa Eldridge heeft een boek geschreven. Ga erop uit en koop het.
Lisa Eldridge heeft een boek geschreven. Ga erop uit en koop het.

Ja, dat is mijn beoordeling.

Wat bedoel je, dat is niet genoeg? Dit is Lisa Eldridge waar we het over hebben. Een van de meest getalenteerde, gerespecteerde en mooie make-upartiesten van onze tijd. Je hebt haar YouTube-video's al bekeken, of wel? En je hebt nog steeds meer nodig?

Oke dan. Ik denk dat je Beautiful With Brains niet zou lezen als je niet de scepticus was. Het gaat erom dat we achter de hype gaan en dingen hier testen om te zien of ze ons geld en onze tijd echt waard zijn. Dus hier gaat, mijn volledige beoordeling.

Face Paint is niet je gebruikelijke make-up artist-boek. Je weet wel, een van die vol met prachtige foto's van hun werken en de weinig bekende geheimen van hun vak (wat ik trouwens leuk vind).

Face Paint gaat over de geschiedenis van make-up, van de oudheid tot onze dagen. Lisa volgt de geschiedenis van make-upproducten, zoals oogschaduw, blos en foundation, hoe ze in de loop van de geschiedenis zijn veranderd, en de materialen die zijn gebruikt om ze toen en nu te maken, van dodelijke loodpasta's tot veiliger, maar zeer verguisde, moderne synthetische pigmenten.

Ze onthult ook de oorsprong van onze favoriete merken, zoals Helena Rubinstein en Rimmel, en onthulde sappige weetjes over hun oprichters en hoe zij een revolutie teweegbrachten in de schoonheidswereld.

Lisa onthult ook haar schoonheidsmuzen. Marilyn Monroe, Amy Winehouse, Brigitte Bardot, Madonna en alle vrouwen wier liefde voor make-up en onderscheidende stijl haar en haar werk inspireert.

Maar maak je geen zorgen. Alleen omdat Face Paint over geschiedenis gaat, betekent dit niet dat het saai is (hoewel, als je het mij vraagt, de geschiedenis dat wel is) nooit saai). Het boek is Lisa-stijl geschreven, op de toegankelijke en directe manier die we kennen en waar Lisa van houdt.

Onnodig te zeggen dat er veel foto's zijn en ze zijn absoluut mooi. Het loont de moeite om Face Paint speciaal voor hen te maken. Het is een lust voor het oog en biedt de perfecte introductie tot de geschiedenis van make-up. Download een exemplaar. Je zult er geen spijt van krijgen.

HET KOMT NEER OP Voors: Fascinerende geschiedenis van make-up; Toegankelijke en boeiende schrijfstijl; Prachtige foto's.

nadelen: Als u een lange, diepgaande geschiedenis van make-up verwacht, zult u teleurgesteld zijn.

Samenvatting: In Face Paint volgt Lisa Eldridge de geschiedenis van make-up, haar hoe en waarom, van de oudheid tot vandaag de dag. Mooi geïllustreerd, het is zowel informatief als boeiend.

Prijs & Beschikbaarheid: £ 12,91 bij Amazon UK en Amazon US

Beoordeling: 4/5

Aanbevolen: