Inhoudsopgave:

My 6 Working From Home Essentials
My 6 Working From Home Essentials

Video: My 6 Working From Home Essentials

Video: My 6 Working From Home Essentials
Video: WORK FROM HOME DESK SET UP | aesthetic desk tour, productive workspace, wfh essentials 2023, September
Anonim

Toen ik vanuit huis begon te werken, was ik zo naïef. Ik dacht dat ik alleen een laptop nodig had. Hoewel ik vanzelfsprekend niet zonder zou kunnen werken, zijn er zoveel andere dingen die ik nodig heb. Dingen die mijn werk een stuk gemakkelijker maken, en veel aangenamer. Dit zijn mijn favorieten:

1. Smartphone

Ik ben een van die irritante mensen aan het worden die haar e-mails en socialemedia-accounts om de vijf minuten op haar smartphone controleert. Dat is wat zelfwerkzaamheid / bloggen voor jou is. Je hebt een telefoon nodig waarmee je e-mails kunt checken, je dag kunt plannen en je georganiseerd kunt houden, zelfs als je onderweg bent, zodat je niets belangrijk mist.

2. Kladblok

Ik heb geprobeerd papierloos te gaan en over te schakelen naar Evernote, maar er gaat niets boven een old-school notebook. Ik herinner me dingen veel gemakkelijker als ik ze op een vel papier opschrijf. Plus, dat is altijd voor me, dus er is geen risico dat ik iets vergeet, omdat ik te lui ben om de app te openen (ja, dat is gebeurd. Meer dan eens. Ooops!). Ik heb een helder, kleurrijk notitieboekje met scheidingsvakken en vakken, zodat ik dingen gemakkelijk georganiseerd kan houden en snel alles vind wat ik nodig heb.

3. Glazen

Ik draag zelden een bril als ik buiten ben, ook al zou ik dat moeten doen. Mijn ogen zijn niet zo goed als vroeger. Maar thuis zijn ze een must. Ik hou van mijn nieuwe paar van Firmoo. Ik heb altijd een neutraal gekleurde bril gedragen, dus het heldere paars was een beetje een schok om aan te wennen. Maar ik krijg veel complimenten wanneer ik ze draag. Ze zijn leuk en vooral comfortabel.

Image
Image

4. Lippenbalsem

Ik ben verslaafd aan lippenbalsem. Waar ik ook heen ga, het volgt. Ik heb er een in mijn tas, een op mijn bureau, een in mijn jas … Ik kan er gewoon niet zonder zitten. Mijn favoriete lippenbalsem is Jack Black Intense Therapy Lip Balm Shea Butter & Vitamin E SPF 25, maar op dit moment is het Cowshed Lippy Cow Natural Lip Balm op mijn bureau. Zo vochtinbrengend en geeft mijn lippen ook veel glans.

5. Handcrème

Mijn handen worden zo gemakkelijk droog en schilferig. Ik geef de schuld aan de kokend hete douches die ik elke avond wil nemen. En het koude herfstweer helpt zeker niet. Dat is waarom ik graag iets bij de hand heb op mijn bureau om ze zacht en gezond te houden. Nu test ik Salcura Winter Skin Hand Therapy. Het absorbeert snel in mijn huid, waar ik van hou. Ik wil geen vette vingerafdrukken achterlaten overal!

6. Fles water

Als lippenbalsem, komt er overal een fles water met mij mee. Ik heb er altijd een in mijn tas en een op mijn bureau, dus ik kan de hele dag door veel slokjes nemen en mijn lichaam de nodige hydratatie geven. Het maakt een enorm verschil. Mijn lichaam voelt zo veel beter wanneer ik mijn 8 glazen water per dag drink. Ik gebruik kleine glazen flessen, zodat ze nooit stinken en ze elke dag vullen met leidingwater.

Wat werk je vanuit huisbenodigdheden?

Aanbevolen: