Is een mini-ooglidlift voor u?
Is een mini-ooglidlift voor u?

Video: Is een mini-ooglidlift voor u?

Video: Is een mini-ooglidlift voor u?
Video: Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift Gido | ABC Clinic 2023, December
Anonim

De ogen zijn een van de eerste delen van het gezicht die hun leeftijd laten zien vanwege de dunne huid en opgehoopte vetafzettingen. Naarmate vet verloren gaat of wordt verplaatst, worden donkere kringen, holtes en zakken duidelijker. Een vrij snelle procedure, een mini-ooglidlift, soms een snuiflift of huidknellende ooglidcorrectie genoemd, kan een groot verschil maken voor de ouder wordende ogen. "Alle plastisch chirurgen hebben hun eigen techniek om op de ogen te werken - sommigen halen vet uit, andere verwijderen spieren, anderen doen beide - maar wanneer het alleen maar om de huid gaat, geeft een snuiflift een mooi effect", zegt Dallas gezichts plastisch chirurg Jesse E. Smith, MD.

Waarom kiezen voor een mini-operatie in tegenstelling tot een gewone ooglift? Er is vaak minder blauwe plekken na de ingreep omdat de spieren in het onderste ooglid niet worden aangeraakt. Tassen en holtes zullen echter niet worden verbeterd, omdat het vet en de spieren niet worden getransponeerd of geëlimineerd en alleen extra huid wordt verwijderd. Het is belangrijk om te weten dat er geen garantie is dat de procedure in de toekomst niet meer hoeft te worden uitgevoerd. En bij sommigen kan de procedure de vorm van de ogen veranderen, waardoor ze er te rond lijken.

Sommige artsen kiezen ervoor om patiënten met een beloop van preoperatieve (evenals na een operatie) herstelversterkers zoals bromelaïne en arnica te behandelen om het genezingsproces te versnellen.

Fractionele lasers kunnen worden gebruikt om de huid rond de ogen weer op te lichten, fijne lijntjes en rimpels te elimineren. Een effectieve modus voor het wissen van fijne lijntjes en rimpels, La Jolla, CA, plastisch chirurg Robert Singer, MD zegt dat ze geen volumeverlies, diepe kuilen of zakken kunnen corrigeren. "Voor die problemen, alleen filler, vet of operatie zal doen."

Aanbevolen: