Hilary Duff's Post-Baby Makeover
Hilary Duff's Post-Baby Makeover

Video: Hilary Duff's Post-Baby Makeover

Video: Hilary Duff's Post-Baby Makeover
Video: Hilary Duff's Busy Mom Makeup Routine | Beauty Secrets | Vogue 2023, December
Anonim

Hilary Duff heeft een paar dingen die voor haar gaan. Ze is niet alleen jong en mooi, ze heeft blijkbaar ook het vermogen om babygewicht te verliezen als een professional. Dat is misschien te danken aan het feit dat, zoals we al zeiden, ze jong is (25 feitelijk), maar dat ze ook een kickbug-trainer heeft die haar weer in vechtvorm terugtrekt.

De in Los Angeles gevestigde personal trainer en boksinstructeur Gabe Johns werkt de afgelopen vijf maanden samen met Hilary Duff om haar te helpen haar babygewicht te verliezen. "We slaan touw over en voeren bokscombinaties uit in intervallen van drie minuten met een minuut rust ertussen en eindigen haar trainingen met een reeks sprints op een steile heuvel," zegt hij. "Maar de sleutel tot echt afvallen - vooral het koppige gewicht van de baby - is dat de training voortdurend in ontwikkeling moet zijn."

Het helpt dat Hilary trim en in vorm was voordat ze ook zwanger werd. De wetenschap laat zien dat hoe beter je bent voordat je gaat bevallen, hoe makkelijker het zal zijn om af te vallen en te stuiteren na de zwangerschap. New York personal trainer, voedingsdeskundige en oprichter van het Brooklyn Bridge Boot Camp, Ariane Hundt, zegt dat het ook helpt om actief te blijven tijdens je zwangerschap. "Doe wat wandelen, wat lichte joggen of wat yoga om de flexibiliteit te vergroten", zegt ze. "Draag gewoon een hartslagmonitor terwijl u zwanger bent, zodat u ervoor zorgt dat uw hartslag niet te hoog wordt."

En natuurlijk is wat je eet tijdens de zwangerschap belangrijk. Hundt zegt dat je maar ongeveer 400 extra calorieën in moet nemen en dat is niet eens een cupcake, dus wees voorzichtig. Je wilt niet te veel wegen, anders moet je heel hard werken om het te verliezen als je baby is geboren.

Voor meer tips na de zwangerschap, bekijk onze nieuwste NewBeauty Teatime-chat 'Haal je Pre-Baby Body Back', waarbij experts uit verschillende vakgebieden samenkomen om te praten over de beste manieren om snel terug te stuiteren.

Aanbevolen: