Drie manieren om een valse glimlach te herkennen
Drie manieren om een valse glimlach te herkennen

Video: Drie manieren om een valse glimlach te herkennen

Video: Drie manieren om een valse glimlach te herkennen
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2023, December
Anonim

Alleen omdat je niet met een perfecte glimlach bent geboren, wil dat nog niet zeggen dat je er geen hebt. Je kunt upgraden naar een mooie glimlach met fineer. Zorg gewoon voor een natuurlijke uitstraling door deze top drie dode weggeefacties van een valse glimlach te vermijden:

1. Tanden die vlak en dof van kleur zijn. Tanden die te ondoorzichtig zijn, zullen de 'pianotoets' of gebit eruit laten zien ', zegt Scottsdale, AZ cosmetisch tandarts Jason D. McCargar, DMD. Om dit te voorkomen, wit je tanden voordat je fineer krijgt. Hoe helderder je glimlach is om mee te beginnen, hoe minder ondoorzichtig het fineer is, moet het masker de originele kleur zijn.

2. Rood, ontstoken tandvlees.Slecht geplaatste fineerlagen kunnen leiden tot ontsteking van het tandvlees, roodheid en bloeding. Chronische wallen kunnen een teken zijn dat fineer na een tandvleescontour overhaast was. Om dit te voorkomen, moet het tandvlees minstens zes weken de tijd krijgen om te genezen van procedures voor tandvleescontouren om ervoor te zorgen dat nieuw, volwassen tandvlees volledig is gegroeid voordat het vernissen wordt verkregen, zegt New York cosmetische tandarts, Timothy Chase, DMD.

3. Openingen en kleine ruimtes die verschijnen langs de tandvleeslijn tussen de tanden. Zwarte gaten bij de tandvleesrand maken de tanden nep ", zegt Glenview, IL, cosmetisch tandarts William Cohen, DDS. Om dit te voorkomen, moet u een grondig onderzoek ondergaan voordat u veneers krijgt om ervoor te zorgen dat uw tandvlees gezond genoeg is om zich niet terug te trekken en ruimtes tussen uw tanden bloot te leggen. Als uw fineer oude openingen gaat opvullen, krijgt u een "proefglimlach" om ervoor te zorgen dat die ruimtes volledig worden bedekt.

Aanbevolen: