Helpen! Ik heb teveel hulp gehad
Helpen! Ik heb teveel hulp gehad

Video: Helpen! Ik heb teveel hulp gehad

Video: Helpen! Ik heb teveel hulp gehad
Video: Het tekort van het teveel | Lezing door psychiater Damiaan Denys 2023, December
Anonim

Als we het eenmaal hebben gezien, hebben we het duizend keer gezien - te veel injectables en fillers. Het kan iedereen overkomen. Of uw arts nu een beetje overijverig is met de naald of u vindt het uiterlijk van het nieuwe gezichtsvolume gewoon niet leuk, er zijn een aantal manieren om dit genante schoonheidsprobleem te voorkomen.

Ga eerst en vooral naar een deskundige injector. "Ga nooit naar een dokter die een verkoop- of kortingsproduct aanbiedt, iemand die goed is niet alleen maar goed product weggeven, "zegt Smithstad, NY, dermatoloog Marina Peredo, MD. Zorg dat uw dermatoloog of plastisch chirurg board-gecertificeerd is en goede verwijzingen heeft." Als uw vriend fillers heeft gekregen en er heel natuurlijk uitziet, vraag haar dan waar ze heen ging, "zegt ze." Eis om voor en na foto's te zien. Een goede dokter zal werk hebben waar ze trots op zijn om te pronken.

En als je van plan bent om een filler vóór een evenement klaar te krijgen, zorg er dan voor dat je voldoende tijd hebt. New Yorkse dermatoloog Rebecca Baxt, MD, stelt voor om vullers te doen niet eerder dan een maand voor een groot evenement om tijd te maken voor genezing en retouches. Ze raadt ook aan om hyaluronzuurvuller zoals Restylane, Juvederm en Perlane te gebruiken. Deze soorten vulstof kunnen eenvoudig worden omgekeerd met Hyaluronidase, een product dat de vulstof oplost en degradeert, zodat de resultaten van de eerste injectie kunnen worden verminderd als u niet van het uiterlijk houdt.

Hoewel de meeste patiënten de onmiddellijke resultaten van behandelingen met zachte vullingen zeer bevredigend vinden, kan een ongewenst resultaat optreden. Als dit het geval is, moet uw arts in staat zijn om alle behandelingsopties te bespreken en uit te voeren om de indruk van overbezetting te verminderen.

Aanbevolen: