Drie manieren om ouder wordende ogen te transformeren
Drie manieren om ouder wordende ogen te transformeren

Video: Drie manieren om ouder wordende ogen te transformeren

Video: Drie manieren om ouder wordende ogen te transformeren
Video: The Effects of Aging on Our Eyes 2023, December
Anonim

De ogen van elke vrouw verouderen in een ander tempo. Genetica, botstructuur, blootstelling aan de zon en de toestand van de huid spelen allemaal een rol bij hoe oud of jong uw ogen eruitzien. En omdat onze ogen typisch een van de eerste zijn om onze ware leeftijd te laten zien, beginnen we ze in de spiegel te trekken en in de spiegel te prikken zodra het verklikkerlampje als hangende oogleden en rimpels in beeld komt. Dus hier zijn een paar manieren om je ogen zien er weer jeugdig uit.

Probeer eerst een krachtige oogcrème. We hebben het niet over de vochtinbrengende crème die je toevallig ook onder je ogen legt; we hebben het over een high-performance, get-u-resultaten soort oogcrème of serum. Kinerase geavanceerde oogcrème ($ 56) stimuleert de natuurlijke productie van hyaluronzuur door de huid om vroege tekenen van veroudering te verminderen en te voorkomen, donkere kringen te vervagen en wallen kalm te maken.

Probeer vervolgens make-up. De gemakkelijkste manier om de wenkbrauwen er dikker, voller en hoger uit te laten zien, is ze in te vullen. Door de wenkbrauwen goed te vormen en in te vullen en het wenkbrauwbot te benadrukken, kun je het visuele effect van opgeheven wenkbrauwen geven. Raadpleeg een wenkbrauwspecialist en laat uw wenkbrauwen professioneel overspannen. Dit geeft je een goede handleiding om je wenkbrauwen in te vullen en de juiste delen van je wenkbrauwbot te markeren.

Tot slot, raadpleegt u een dokter als u last heeft van slappe ogen. De enige manier om een doorhangende wenkbrauw of verzakt bovenooglid met een kap permanent te herstellen, is met een operatie. Een bekwame, board-gecertificeerde plastisch chirurg kan een doorhangende wenkbrauwlijn behandelen met een endoscopische chirurgische wenkbrauwlift om de vorm van het oog te corrigeren en de hoogte opnieuw in te stellen. En om de losse huid op het ooglid aan te pakken, kan een operatie aan de bovenste ooglidcorrectie worden uitgevoerd om de extra huid te verwijderen. Als u een uitgeholde blik in het oog hebt, veroorzaakt door volumeverlies, kan dit worden gecorrigeerd door middel van vetoverdracht of injectables en vulstoffen om het gebied te vullen.

Aanbevolen: