Niecy Nash on Love: "A BJ a Day Houdt de echtscheidingsadvocaat op afstand"
Niecy Nash on Love: "A BJ a Day Houdt de echtscheidingsadvocaat op afstand"

Video: Niecy Nash on Love: "A BJ a Day Houdt de echtscheidingsadvocaat op afstand"

Video: Niecy Nash on Love: "A BJ a Day Houdt de echtscheidingsadvocaat op afstand"
Video: My Girlfriend is Mad that I won't Pay her Bills!?!? | Divorce Lawyer Reacts 2023, December
Anonim
Image
Image

"Reno 911" -ster Niecy Nash brengt de "snuggere eerlijkheid die je bijna nooit in een actrice ziet" naar het laatste nummer van Playboy, waar ze haar seks-en-relatieboek promoot Het is moeilijk om naakt te vechten. Die, Nash grapte met de Playboy verslaggever, had moeten worden geroepen Maag Volledig, Penis Empty: Een vrouwengids voor een gelukkig huwelijk. Ha ha ha ha Ik heb zo hard gelachen om die ene waar ik het patriarchaat afbrokkelde.

De mantra van de actrice is "Een BJ per dag houdt de echtscheidingsadvocaat weg", wat precies past in haar overtuiging dat "mannen zeer simplistisch zijn." Wel, we konden geen specifieke gegevens over orale seks vinden, maar een aangehaalde studie uit 1995 van het Kinsey Institute vond wel dat paren met hogere huwelijkse tevredenheid hogere frequenties van seks meldden. Dus ze heeft nogal een punt.

Een ander Nash juweeltje: "[Vrouwen] zijn ingewikkelder dan [mannen] zijn en ik denk dat vrouwen meer genereus zijn met orale seks omdat we van nature koesteren." Een cool ding aan deze wereld is dat iedereen zijn eigen overtuigingen mag schrijven in hun eigen boeken. Sommige van die boeken worden echter wel gepubliceerd. Oh nou ja! Doei.

Gerelateerde artikelen:

9 tips over hoe je de perfecte blowjob kunt geven

Aanbevolen: