Inhoudsopgave:

My 8 Everyday Essentials
My 8 Everyday Essentials

Video: My 8 Everyday Essentials

Video: My 8 Everyday Essentials
Video: MY 8 DAILY ESSENTIALS 2023, September
Anonim
Een paar weken geleden heb ik mijn belangrijkste huishoudelijke taken met u gedeeld. Maar er zijn veel meer nietjes waar ik niet elke dag zonder zou kunnen leven. Ze maken mijn leven zoveel aangenamer en gemakkelijker. Ik ben absoluut geobsedeerd door hen.
Een paar weken geleden heb ik mijn belangrijkste huishoudelijke taken met u gedeeld. Maar er zijn veel meer nietjes waar ik niet elke dag zonder zou kunnen leven. Ze maken mijn leven zoveel aangenamer en gemakkelijker. Ik ben absoluut geobsedeerd door hen.

Benieuwd wat mijn dagelijkse benodigdheden zijn? Lees verder:

1. Citymapper

Ik zal de engel die me bij Citymapper heeft geïntroduceerd nooit genoeg kunnen bedanken. Deze app is een absolute must om Londen te verkennen. Ik moet het gewoon vertellen waar ik naartoe wil, en het zal me de snelste manier laten zien om er te komen. Het is net als Google Maps, maar beter. Ik verdwaal een stuk minder sinds ik het begon te gebruiken. Eigenlijk ben ik nu alleen verdwaald als ik het niet gebruik. Soms ben ik arrogant genoeg om te geloven dat ik me de weg uit het geheugen herinner. * zuchten * Cipymapper komt me altijd te hulp. Godzijdank!

Image
Image

2. Zonnebrandcrème

Ik hoor vaak dat ik er jonger uitzie dan mijn leeftijd. Dat komt omdat ik elke dag zonnescherm gebruik. Het voorkomt zoveel schade, dat mijn huid gezond en jonger blijft. Mijn favoriete zonnebrandmiddelen bevatten zinkoxide, hoewel ik op dit moment Nivea Sun Protect & Moisture 30 gebruik. Het is licht, niet-vet en voldoet prima. Het is ook goedkoop, wat altijd een pluspunt is.

3. Grote tas

Deze grote bruine tas van Carpisa die mijn moeder me voor de kerst heeft gegeven, is mijn favoriet. Hij is groot genoeg voor mijn laptop, make-uptas, jasje, zelfs een extra paar schoenen … alles wat ik nodig heb als ik erop uit ben. En het is zo stijlvol. Ik kan het bij me dragen, zowel op het werk als bij casual uitstapjes. Zo veelzijdig!

4. Parfum

Ik voel me naakt zonder parfum. Make-up die ik kan overslaan, koop een paar parfums parfum? Echt niet. Vandaag draag ik de I Am Woman van Joan Collin. Toen ik de fles kreeg, verwachtte ik het niet leuk te vinden. Ik dacht dat het je gebruikelijke, veel te zoete en misselijkmakende beroemdheid zou zijn, maar nee. Het is volwassen, verfijnd en laat me voelen als een vrouw, geen klein meisje.

Image
Image

5. Flats

Ik ben dol op hakken, maar mijn arme voeten kunnen er niet elke dag in leven. Flats zijn zo veel comfortabeler. Ik kan kilometers lang lopen zonder te hoeven klagen. Mijn favoriete flats op dit moment zijn dit zwarte paar, met de leukste strik, van Primark. Ze zijn comfortabel en passen overal bij! Als ik ze niet op mijn voeten draag, zitten ze in mijn tas, zodat ik in ze kan veranderen als mijn hielen teveel pijn doen aan mijn voeten.

6. Laptop

Ik was helemaal vergeten wat ik deed voordat ik mijn eerste computer kreeg (God, ik voel me nu zo oud!). Ik heb nu een laptop en ik gebruik het voor alles. Werk, plezier, contact houden met vrienden en familie in Italië … ik zou er volledig en volkomen zonder zijn. Het is een beetje triest, ik weet het, maar zo waar.

Image
Image

7. Kindle

Hoezeer ik mijn laptop ook nodig heb, als mijn huis in brand stond en ik maar één item kon opslaan, zou ik mijn Kindle kiezen. Geen competitie. Tegenwoordig heb ik alleen tijd om te lezen op de metro of bus, en een Kindle is daar zo handig voor. Het is zo lichtgewicht en stelt me in staat om gemakkelijk een enorme bibliotheek bij me te hebben waar ik ook ga. Ik kan lezen wat ik wil wanneer ik wil zonder mijn armen (of ogen) te beschadigen. Wat is er niet om lief te hebben?

8. Antioxidant Serum

Na zonnebrandcrème is een antioxidant serum het belangrijkste product in mijn huidverzorgingsroutine. Serums bevatten een hogere concentratie aan antioxidanten dan moisturizers, dus ze werken beter en sneller. Ik wissel af tussen Paula's Choice Super Antioxidant Concentrate Serum en Paula's Choice Resist Intensive Wrinkle Repair Retinol Serum. Ze zijn allebei lichtgewicht en boordevol van elke antioxidant die je maar kunt bedenken.

Wat zijn je dagelijkse benodigdheden?

Aanbevolen: