Tom Ford denkt dat mannen make-up moeten dragen
Tom Ford denkt dat mannen make-up moeten dragen

Video: Tom Ford denkt dat mannen make-up moeten dragen

Video: Tom Ford denkt dat mannen make-up moeten dragen
Video: Fatale Liefde: De Moord op Cheerleader Emma Walker | MISDAAD & MAKE-UP 2023, Oktober
Anonim

Ik had laatst een verhelderende ruil met mijn verloofde. We waren samen aan het shoppen voor nieuwe kleren (een zeldzame gelegenheid voor hem) en ik haalde een tanktop tevoorschijn waarvan ik dacht dat die er goed uitzag. Hij wierp er een blik op en zei: "Ik hou niet van mijn onderarm gebied." Gewoon zo. Alsof het volkomen "normaal" was dat hij een onzekerheid had die totaal ongegrond was.

Ik vermeld dit alleen omdat ik vind dat dit een uniek moment is in de tijd waarin mannen als zelfbewustzijn zijn, of zelfs geïnteresseerd in hun uiterlijk als vrouwen. In onze cultuur is het typisch voor de vrouw om op zijn hoede te zijn voor haar tailleomtrek of om snel een zit met concealer te bedekken, maar nu worden ook mannen zich steeds meer bewust van zeggen, een groter dan gemiddelde neusmaat of zelfs gebroken haarvaten op hun gezicht. Misschien is dat de reden waarom nieuwe gegevens van de American Society of Plastic Surgeons (ASPS) aantonen dat meer mannen dan ooit op zoek zijn naar cosmetische verbeteringsprocedures. Het is misschien ook de reden waarom de beroemde modeontwerper Tom Ford een lijn voor het verzorgen van mannen lanceert, die in het vakblad WWD wordt beschreven als 'een paar producten met cosmetische voordelen die op een zeer mannelijke manier kunnen worden gebruikt'.

De Tom Ford-lijn voor heren, die deze herfst introduceert, omvat een gezichtsreiniger, vochtinbrengende crème, oogbehandeling, zuiverend moddermasker, concealer en bronzinggel, evenals twee nieuwe geuren. Het biedt mannen, die van een beetje luxe houden, de mogelijkheid om onzuiverheden op hun gezicht op te ruimen en ze te bedekken met make-up. Net als vrouwen zal minder cover-up waarschijnlijk meer zijn.

Het zal interessant zijn om te zien of dit echt in de buurt komt van mannen die zichzelf willen verbeteren. Wat denk je? Vind je het erg als je man make-up droeg?

Aanbevolen: