Studie Shows Amerikanen eten uiteindelijk minder
Studie Shows Amerikanen eten uiteindelijk minder

Video: Studie Shows Amerikanen eten uiteindelijk minder

Video: Studie Shows Amerikanen eten uiteindelijk minder
Video: Q&A - Studie keuzes NHA vs. LOI | Binge eten & Mentaal moe? 2023, Oktober
Anonim

Na jarenlang onder vuur te zijn geweest vanwege hun vreselijke dieetpraktijken, de liefde voor fastfoodketens en de mikpunt van ieders 'Fat American' grappen, hebben Amerikaanse burgers eindelijk hun best gedaan. Volgens de New York Times heeft de hoeveelheid calorieën die door de gemiddelde Amerikaanse volwassene wordt geconsumeerd, eindelijk een daling te zien gegeven sinds de gegevens oorspronkelijk werden verzameld, meer dan 40 jaar geleden.

Nog bemoedigender is dat de hoeveelheid calorieën die het gemiddelde Amerikaanse kind consumeert ten minste 9 procent is gedaald, wat een enorm voordeel is omdat obesitas bij kinderen in de Verenigde Staten als een epidemie werd beschouwd.

The American Journal of Clinical Nutrition bestudeerde deze statistieken in verschillende demografische groepen, met name gezinnen met een lager en hoger inkomen, en zwarten en blanken. Hun bevindingen gaven gelukkig hoop voor de gezondheid van onze natie.

Met een daling van de calorie-inname in de Amerikanen, zijn obesitascijfers eindelijk gestopt met stijgen. Hoewel de niveaus nog niet zijn gedaald, is het slechts een kwestie van tijd voordat deze percentages beginnen te dalen als gevolg van het lagere calorieverbruik.

Amerikaanse calorie-inname piekte in 2003, maar sindsdien zijn er meerdere inspanningen geleverd om de volksgezondheid te verbeteren door middel van campagnes en voorlichting over de gevolgen van teveel eten en drinken. Hoewel meer dan een derde van de Amerikanen nog steeds als overgewicht wordt beschouwd, is het bemoedigend om te zien dat deze cijfers niet slechter worden en dat eetgewoonten eindelijk beginnen te veranderen.

Aanbevolen: