Beech-Nut Classics babyvoeding herinnerd aan glasstukken gevonden in pot
Beech-Nut Classics babyvoeding herinnerd aan glasstukken gevonden in pot

Video: Beech-Nut Classics babyvoeding herinnerd aan glasstukken gevonden in pot

Video: Beech-Nut Classics babyvoeding herinnerd aan glasstukken gevonden in pot
Video: Guess who's back? - Edd China's Workshop Diaries 29 2023, Oktober
Anonim

Beech-Nut Nutrition roept ongeveer 1920 pond babyvoedingproducten op die mogelijk zijn verontreinigd met kleine stukjes glas.

De voedselveiligheids- en inspectiedienst van het Amerikaanse ministerie van landbouw heeft aangekondigd dat 4-oz glazen potten met Stage 2 Beech-Nut Classics zoete aardappel en kip babyvoeding kunnen worden teruggeroepen, volgens het persbericht van het Amerikaanse ministerie van landbouw.

Deze ontdekking komt nadat het bedrijf een klacht ontving van een klant die een klein stukje glas in een pot vond. Het bedrijf ontving ook een rapport van een oraal letsel door het eten van de babyvoeding, waardoor het bedrijf de potjes moest terughalen.

Volgens CBS News heeft Beech-Nut een verklaring vrijgegeven op hun website waarin staat:

"We hebben een vrijwillige terugroepactie gestart voor onze Classics Stage 2 Sweet Potato & Chicken, na een enkele melding van een klein glasplaatje in een pot van het product. Buiten dit enkele rapport hebben we geen aanwijzingen dat een andere pot buiten onze Classics Stage 2 Sweet Potato & Chicken wordt beïnvloed, maar als een bedrijf van ouders en gezinnen handelen we met een overvloed aan voorzichtigheid."

Beech-Nut bevestigde dat er geen andere smaken of producten door het terugroepen worden beïnvloed. Maar consumenten moeten hun potten van deze smaak met een vervaldatum van "December 2016", een vestigingsnummer "P-68A" en productnummers van "12395750815" tot en met "12395750821" controleren, volgens de USDA. Als u een teruggeroepen product bij u thuis aantreft, moedigt het bedrijf u aan om de pot terug te sturen naar uw plaatselijke verkoper voor een volledige terugbetaling.

Image
Image

Consumenten met vragen en opmerkingen over het terugroepen kunnen contact opnemen met de Beech-Nut Consumer Hotline op (866) 674-4446.

Aanbevolen: