Model Shamed voor Tiny Baby Bump Geeft geboorte aan gezonde baby
Model Shamed voor Tiny Baby Bump Geeft geboorte aan gezonde baby

Video: Model Shamed voor Tiny Baby Bump Geeft geboorte aan gezonde baby

Video: Model Shamed voor Tiny Baby Bump Geeft geboorte aan gezonde baby
Video: Бог говорит: I Will Shake The Nations | Дерек Принс с субтитрами 2023, Oktober
Anonim

Model Sarah Stage staat al heel lang in de schijnwerpers tijdens haar zwangerschap. Het ongelofelijk strakke model maakte de krantenkoppen - en natuurlijk oogstte kritiek - met haar zwangerschapsvrienden, waarin haar babybultje net iets te zien is onder haar keiharde buikspieren.

Alle body-shamers laten zien dat zwangere lichamen inderdaad in alle gezonde vormen en maten kunnen komen, bevestigde de Rep's van Stage Wekelijks dat ze deze week beviel van een gezonde, 8-pond 7-ounce babyjongen.

Hier is ze op negen maanden:

https://instagram.com/p/1a8kviMzEk/

Stage verdedigde haar lichaamsbouw door 'Good Morning America' te vertellen: 'Zolang de baby gezond is, denk ik niet dat er iets anders toe doet. Dat zou het belangrijkste moeten zijn. 'Ze zei ook wat we allemaal denken: het is ronduit grof om dat tegen een zwangere vrouw te zeggen, vooral als je niets over haar of de gezondheid van de baby weet.

Voor een vrouw met een normale BMI is een totale gewichtstoename gedurende de zwangerschap van 25-35 een gezond bereik om op te schieten, volgens het Institute of Medicine. Een paar dingen kunnen bepalen hoeveel gewicht een vrouw verdient, inclusief haar gewicht erin, mate van fitheid, of ze zich ontwikkelt tijdens de zwangerschap, haar leeftijd, het aantal kinderen dat ze heeft gehad en natuurlijk de genetica. Niet alleen is Stage een jonge, eerste keer moeder-in-wording, ze is ook een fitnessfanaat, een gezonde eter, en, oke, een model- met een genetisch kleiner, passend frame. Toen ze het "GMA" -interview gaf, zei ze dat ze ongeveer 20 pond had verdiend tijdens de zwangerschap - en met enige tijd nog over was, was dat een perfect gezonde plek.

Wanneer stoppen we met het geven van zwangere vrouwen aan hun lichaam? We vertellen Kelly Clarkson dat ze te veel heeft gekregen, maar Sarah Stage heeft niet genoeg bereikt. Zwangere lichamen zijn net zo - zo niet meer - anders dan niet-zwangere. Vrouwen die kinderen dragen, bereiken een ongelooflijke, mooie prestatie. Het wordt tijd dat iedereen anders dan hun OB / GYN zich terugtrekt en hun baby's laat dragen zonder te verwachten dat ze eruitzien als een "ideale" zwangere vrouw.

MEER: De waarheid over oefenen tijdens de zwangerschap

Aanbevolen: